Страховий стаж для призначення пенсій інвалідам ІІ групи

12 травня 2016 року набув чинності Закон України від 19.04.2016 №1110 «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо необхідного страхового стажу для призначення пенсій інвалідам ІІ групи.


Смілянський район електричних мереж нагадує правила безпечного відпочинку

Смілянський район електричних мереж нагадує, щоб відпочинок був безпечним  для здоров’я  та життя, дотримуйтесь правил електробезпеки. Завжди пам’ятайте: Не можна заходити на територію, в приміщення електропідстанцій та розподільчих пунктів


До зустрічі в колегіумі! У Смілі продовжуться випускні вечори

Віддзвенів останній дзвінок. Позаду іспити державної підсумкової атестації. Затихли класи, спорожнів шкільний двір. Але життя школи на цьому не зупинилося. У сонячний, яскравий день на початку червня випускники дев’ятих класів школи №3-колегіуму запросили всіх на випускний вечір.


Смілянська податкова про результати Кампанії декларування – 2016

На чергових зустрічах начальник Смілянської ОДПІ Костянтин Синьогуб нагадав, про обов’язок кожного громадянина щодо подання декларації про майновий стан і доходи. Також зосередив увагу, що за результатами звітного податкового року платник податку – фізична особа повинен подати декларацію та визначити податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб так і з військового збору.