Зустріч міського голови Олексія Цибка зі смілянами

Сьогодні поновлений Кам’янським районним судом на посаді міського голови Олексій Цибко зустрівся у сесійній залі міського Будинку рад з працівниками виконкому, депутатами, громадою.


У Смілі заасфальтували дорогу по вулиці Глібова (Відео)


І Туристичний форум Черкащини

– Черкащина багата на неповторні місця, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Водночас багато з них не надто відомі на широкий загал. Тому наше завдання – відкрити їх для інших. А для цього потрібна справді комплексна робота.


Випускники Смілянського коледжу харчових технологій отримали направлення на роботу

Незабаром для студентів 4-х курсів Смілянського коледжу харчових технологій пролунають останні побажання, після чого для них відкриються широкі перспективи у працевлаштуванні. З 13 по 15 червня у коледжі відбувся розподіл молодих спеціалістів на робочі місця.


Суд поновив на посаді міського голови Олексія Цибка

Сьогодні Кам’янський районний суд поновив на посаді міського голови Сміли Олексія Цибка, який, згідно Постанови суду, одразу може приступити до виконання своїх посадових обов’язків.


Оперативна інформація про дощі на Черкащині 18-19 червня 2016 року

Вночі 19 червня на Черкащині спостерігалися зливові дощі, пов’язані з проходженням атмосферного фронту з південного заходу. Їхній розподіл по території був нерівномірний. Всього по області випало від 3 до 52 мм опадів, або 10-187% декадної норми. Із небезпечних явищ по всій території області спостерігалися грози, в окремих районах град 9 мм та шквал 17-20 м/с.


Сміляни допомогли правоохоронцям затримати гаражного крадія

Зловмисника застали на гарячому, коли він намагався винести з приміщення крадені інструменти та автозапчастини. До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення по лінії 102 про вчинення крадіжки. Жінка повідомила, що невідомий намагається обікрасти її гараж.


Смілянська прокуратура засудила до позбавлення волі молодика, який не пройшов іспитового строку

В кінці травня 2016 року вироком Смілянського міськрайонного суду 26- річного жителя м. Сміла засуджено до 2 років 6 місяців позбавлення волі.


Смілян прийматиме перший заступник міського голови

Сьогодні з 15.00 до 17.00 прийом смілян з особистих питань проведе перший заступник міського голови Олексій Гончаренко


До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (Відео)