У центрі Сміли не розминулися ВАЗ та “Peugeot”

Сьогодні  у центрі міста сталася дорожньо-транспортна пригода. Не розминулися на перехресті і в результаті чого зіткнулися автомобілі ВАЗ та “Peugeot”. Зі слів водія “Peugeot” інше авто намагалось “проскочити”


Смілянський футболіст гратиме у «Шахтарі»

Іван Петряк, який родом зі Сміли, наступний сезон проведе у складі віце-чемпіона України Донецького «Шахтаря». Нещодавно Іван вибрав для себе номер, під яким гратиме за «гірників» – «15».


Обов’язок громадян щодо сплати єдиного внеску на загальних підставах

Статтею 4 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 року № 2464-VI платниками єдиного внеску визначено, зокрема, роботодавців, а саме підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, утворені відповідно до законодавства України


У Смілі затримали грабіжників

Зловмисники пограбували місцевого жителя, заволодівши його велосипедом. Як з’ясувалося, таким чином нападники вирішили заробити гроші собі на випивку. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі.


У Смілі цього тижня відключатимуть світло

21.06.16 р. – вул. осавула В.Бурки (43-55), вул. Трипільська (89-121), вул. Кутузова (3-35), пров. Поповича (41-65, 46-76), вул. Л. Похилевича (49-51, 50а-52).


Запитайте у заступника

Cьогодні  прийом смілян з особистих питань з 15.00 до 17.00 проведе заступник міського голови Старик Володимир Олексійович.  


У Смілі навчали осіб, які засудженні до покарання не пов’язаного з позбавленням волі, керувати своїми емоціями

На базі Смілянського МРВ КВІ в Черкаській області підходить до закінчення тренінговий курс «Управління гнівом»  для молодих людей, які засудженні до покарання не пов’язаного з позбавленням волі. Даний тренінговий курс було розроблено в рамках проекту «Реформування кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні».


Рятувальники допомогали ліквідовувати наслідки негоди

Села без світла та зв’язку, підтоплення помешкань, дороги під стовбурами  повалених дерев. Такі наслідки негоди, що пройшла Черкащиною  у вихідні.  Наслідки негоди аварійні бригади обленерго, комунальники та співробітники Управління ДСНС усували впродовж усього дня 19 червня.