Смілянське видавничо-поліграфічне підприємство стало кращим в області

За підсумками обласного огляду-конкурсу видавничих організацій Смілянське видавничо-поліграфічне підприємство “Тясмин” отримало перше місце у номінації «Краще поліграфічне підприємство». За перемогу у номінації смілян відзначили грошовою винагородою, дипломом і кубком.


Cекретар міської ради Віктор Федоренко про реконструкцію бульвару Олексія Бобринського (відео)

Зараз призупинено роботи на бульварі Олексія Бобринського. Про подальші плани щодо реконструкції бульвару – у коментарі секретаря міської ради Віктора Федоренка.


Лісгоспи Черкащини перевірили готовність лісів до пожежно-небезпечного періоду

У держлісгоспах серйозно підготувалися до цього непростого періоду. Про це свідчать результати спільних перевірок лісівників та працівників ДСНС України в Черкаській області, що були проведені нещодавно.


Смілянське комунальне підприємство сподівається на підтримку керівників міста та області

Уже не один рік у Смілі точаться розмови про незадовільне господарювання «Сміла Енергоінвест» на майні комунальної власності. За роки так званої спільної діяльності (про що було підписано договір) якраз цієї спільної діяльності і не було. Щоб створити, в першу чергу, конкурентні умови та ринок тепла у місті Сміла і, звичайно, надати робочі місця смілянам, було […]


Зміни у порядку заповнення податкових накладних

Смілянська ОДПІ повідомляє, що з 01.04.2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 31.12.2015 року № 1307 «Про затвердження форми податкової накладної та Порядку заповнення податкової накладної», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26.01.2016 року за № 137/28267, яким скасовано наказ Міністерства фінансів України від 22.09.2014 року № 957


На Черкащині зарезервувано 2,7 тис га землі для учасників АТО

На території Черкаської області працівники Держгеокадастру зарезервували для учасників антитерористичної операції 331 масив загальною площею 2714,77 га.


Смілянська прокуратура взялася за комунальне підприємство-боржника

Смілянською місцевою прокуратурою з метою здійснення представництва інтересів держави виявлено порушення вимог податкового законодавства, що полягає у несплаті податкового боргу з податку на додану вартість комунальним підприємством м. Сміла.


Cекретар міської ради Віктор Федоренко про контроль за використанням коштів, виділених Смілі за сприяння народного депутата (відео)

Про контроль за використанням коштів, які виділені Смілі за сприяння народного депутата України Сергія Рудика – у коментарі секретаря міської ради Віктора Федоренка.


Смілянських колегіантів запросив до літнього відпочинку табір “Сонечко”

Завершився 2015-2016 навчальний рік у школах. Але розпочався наступний довгоочікуваний етап для учнів – літнє оздоровлення. Адже протягом канікул дітям потрібно відпочити та набратись сил, здоров’я, енергії. З метою гармонійного поєднання цих бажань та інтересів


У Смілі провели психологічний семінар-тренінг для учасників АТО

У Смілянському міському центрі соціальних служб для сім’і дітей та молоді відбувся семінар-тренінг для військовослужбовців та учасників АТО. У заході взяли участь 13 осіб, звільнених із військової служби після участі в проведенні антитерористичної операції.