На ринку праці Черкащини затребувані робітничі професії

З 17,4 тис. вакансій, які надійшли з початку року до центрів зайнятості від роботодавців регіону, трійку лідерів очолили робітничі професії – 61%, друге місце посіли службовці – 21% і 18% – це вакансії для осіб, які не мають кваліфікації. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на відділ організації надання послуг роботодавцям Черкаського ОЦЗ.


Дорогу ремонтуватимуть спільними зусиллями

7 червня голова Смілянської райдержадміністрації Андрій Колесник провів нараду щодо проведення ремонту державної дороги місцевого значення, що проходить через села Сунки та Голов’ятине. У нараді взяли участь перший заступник начальника служби автомобільних доріг Руслан Якубов, Залевківський сільський голова Валентина Федоренко, заступник


Легалізація заробітної плати – це забезпечення майбутнього для кожного з нас

«Важливою проблемою сучасності є легалізація трудових відносин та прозора виплата заробітної плати, адже через тіньовий ринок зайнятості держава втрачає мільйони гривень несплачених податків, а громадяни позбуваються соціального захисту», – відзначила перший заступник начальника Смілянської ОДПІ Вікторія


Смілянська прокуратура підтримала обвинувачення по справі ухилення від строкової служби

Чигиринським відділенням поліції Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області проводилося досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 Кримінального кодексу України (ухилення від призову на строкову військову службу).


Смілянські студенти подорожують Україною

Цими вихідними студенти Смілянського коледжу харчових технологій група ПСК14 відправилась у подорож рідною Україною. Минулої весни ми вже відвідали Львів, то ж цього разу вирішили побачити Вінницю


У Білозірську академію футболу набирають на навчання

Вчора та сьогодні відбирали кандидатів для навчання в Білозірській сільській академії футболу для дітей та юнацтва Черкаської області.


До кінця тижня на Черкащині потеплішає

Перші 5 днів червня, завдяки надходженню холодного повітря із північних широт, виявилися в межах та дещо нижче кліматичної норми, абсолютний максимум не перевищував +22+24°, а вночі 4.06 було лише +9°. На початку нового тижня, істотних змін у погоді не очікується: температура повітря вночі 6-11º, 8.06 – 4-9º, вдень 15-20º, повідомляє


Смілянських грабіжників затримали на території школи

Наряд групи реагування працівників поліції охорони Смілянського МРВ УПО Черкаської області уночі 3 червня затримав двох грабіжників, які викрали у дівчини золоті прикраси.


Лікарні у Смілі та Христинівці просять перетворити на реабілітаційні центри

На черговій сесії Черкаська обласна рада підтримала проект рішення, ініційований депутатами від ВО «Свобода» та іншими фракціями, і звернулася до Міністерства охорони здоров’я з проханням перепрофілювати міжвідомчі лікарні в містах Сміла та Христинівка на реабілітаційні центри для учасників бойових дій.


Прийом смілян з особистих питань

Прийом смілян з особистих питань. Сьогодні прийом громадян з особистих питань у міському будинку Рад з 15.00 до 17.00 години проведе заступник міського голови Володимир Старик.