Синоптики повідомляють про штормове попередження на території Черкащини

На території Черкащини знову штормове попередження, повідомляють у Черкаському обласному центрі з гідрометеорології. “У найближчу годину з утриманням до кінця доби 15 червня очікуються грози, місцями по області град та шквали 15-20 м/с.”, йдеться у повідомленні синоптиків.


Синоптики прогнозують на Черкащині теплу, але дощову погоду

Балканський циклон приніс на Черкащину зливові дощі і довгоочікуване тепло. Після восьмидобового прохолодного періоду теплі повітряні маси із південних широт повернули черкащанам літо. Температурний фон підвищився до 17-20°, що відповідає літнім значенням. Денні максимуми температури повітря досягали комфортних 24-27°, сьогодні вночі стовпчики термометрів не опускалися нижче 16-17°. На Черкащину йде справжнє літнє тепло.


Смілянський коледж співпрацюватиме із підприємством “Черкасистандартметрологія”

Комісія автоматизації ком’пютерно–інтегрованих систем багато часу приділяє професійному зростанню майбутніх спеціалістів.  Цього разу викладачами комісії АКІС Захарчуком Ю.М. Мовчаном С.В.  була проведена виробнича екскурсія у ДП «Черкасистандартметрологія».


Смілянська прокуратура нагадує про один із найбільш розповсюджених злочинів

На сьогоднішній день одним із найрозповсюдженіших видів злочинів являється шахрайство. Так, доволі розповсюдженими є випадки, коли шахраї грають на родинних почуттях та розгубленості жертви обману.


Відтепер мисливці Черкащини можуть замовити документи на право полювання через мережу Інтернет

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства є одним з перших в Україні серед інших облуправлінь, що вже надає адміністративні послуги з видачі документів мисливцям через Інтернет та електронний документообіг.


Новини Сміли у черговому номер газети «Сміла»

На сторінках часопису: З нагоди професійного свята вітання працівникам медичної галузі. У Смілі за участю керівників області та міста відкрили оновлений центр надання адміністративних послуг. Відповідь Міністерства фінансів України на лист виконавчого


Відкриття оновленого ЦНАП у Смілі (відео)

Минулого тижня відбулося відкриття оновленого центру надання адміністративних послуг. Відтепер він знаходиться на І-му поверсі Будинку рад.


У смілянській міській лікарні у 2015 році здали кров 317 донорів

Учора відзначали День донора. Мільйони людей завдячують своїь життям тим, кого вони можуть ніколи не зустріти – донорам, які здають свою кров для спасіння інших. Історія служби крові в м.Сміла починається з 1955 року, коли за грошову компенсацію було виготовлено 73,6 літрів консервованої крові і використано для переливання 236 хворим.


Профспілки звернулися до НКРЕ щодо тарифів на опалення і воду

Федерація профспілок України (ФПУ) звернулася до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) щодо зміни, зниження тарифів на опалення і гарячу воду для населення. Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Профспілці працівників вугільної промисловості України.


В Україні оголошено штормове попередження

На середу, 15 червня, в Україні оголошено штормове попередження. На всій території будуть грози, в окремих районах сильні дощі, град та шквали 15-20 м/с. Про це повідомляє Гідрометцентр. У Києві сьогодні очікується гроза, вночі +15°С, вдень +23°С. Вітер південний, до 3,8 м/с. У Львові 15 червня мінлива хмарність, вночі – +13°С, вдень +23°С. Вітер переважно […]