Раніше судимий чоловік продавав зброю, його затримали

Факт протиправної діяльності задокументували оперативники відділу поліції № 1 Черкаського РУП. Торговцем зброї виявився раніше судимий 45-річний канівчанин.


Черкаські вершники з нагородами етапу Кубку України

Етап Кубку України з кінного триборства (кінний спорт) відбувся з 19 по 21 травня у Жашкові. За нагороди на цьому старті змагались вершники зі Львова, Сум, Рівного та Черкас.


У селі через невстановлені причини загорілася надвірна споруда

23 травня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько 19:45 у селі Воронівка на Звенигородщині, виникла пожежа надвірної споруди.


Патрульні посеред ночі супроводили автомобіль із породіллею

22 травня близько опівночі черкаські патрульні помітили автомобіль, водій якого порушував комендантську годину.


Слідчі повідомили про підозри ще двом фігурантам у “рейдерстві” на Черкащині

Правоохоронці встановили двох киян, які брали участь у проведенні реєстраційних дій по зміні власника корпоративних прав товариства. Наразі триває слідство щодо ще одного пособника злочину.


За позовами прокуратури судами розірвано ряд договорів оренди земель

Прокуратура принципово реагує на невиконання умов договорів оренди ділянок сільськогосподарського призначення, де користувачі нехтують взятими на себе обов’язками.


Сміляни взяли участь у навчально-польових зборах

Відповідно до Розпорядження Черкаської обласної військової адміністрації №211 від 02.05.2023р. відбулись начально-польові збори, які проходять у закладах загальної середньої освіти.


Правоохоронці виявили у чоловіка вдома наркотики

Під час огляду місця події правоохоронці виявили у чоловіка канабіс. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.


В обласному центрі контролю та профілактики хвороб зафіксували випадок хвороби Лайма

На початку травня 2023 року в жителя с. Іванівка Чигиринської громади зареєстровано випадок лабораторно підтвердженого захворювання на хворобу Лайма.


Відсьогодні на вулицях, у парках та скверах Черкас працює велопатруль

23 травня на території управління патрульної поліції в Черкаській області, відбулися заходи з нагоди старту велопатруля.