Послуги із працевлаштування, які доступні для ВПО

Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Державною службою зайнятості та Мінсоцполітики налагоджена співпраця щодо надання допомоги переселенцям, які виявили бажання шукати роботу.


Рятувальники ліквідували пожежу автомобіля

17 травня близько 07:30 на вулиці Потужнього у Каневі під час стоянки виникла пожежа автомобіля “Opel Vectra”.


Апеляційний суд залишив у силі вирок, який було винесено черкащанці за державну зраду

За принципової позиції прокурорів обласної прокуратури Черкаським апеляційним судом відмовлено у задоволенні апеляційної скарги адвоката в інтересах черкащанки


Медики провели успішну реанімацію жінки

Вночі, о 3:42 у диспетчерську надійшов виклик про біль у грудній клітці та задишку, тож на допомогу виїхала бригада екстренки.


У СМІЛЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ СТВОРИЛИ КЛАС БЕЗПЕКИ

У гімназії створили клас безпеки, де будуть проводитися заняття з правил пожежної та мінної безпеки, природних і техногенних катастроф.


Смілянські заклади – серед лідерів міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2023»

Днями відбулася Чотирнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2023». Її організатором є компанія «Виставковий Світ» за інформаційної


У СМІЛЯНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ТРИВАЄ ТИЖДЕНЬ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У гімназії триває тиждень інформаційних технологій. Заходи присвячено безпеці в Інтернеті, розпізнаванню фейків у засобах масової інформації та комунікації.


Визначено переможців творчого конкурсу світлин серед авторів-переселенців

Під головуванням начальника міського відділу культури Ірини Бобошко зібралося журі, яке визначило кращі фотографії про Смілу, зроблені вимушеними переселенцями.


Міський голова Сміли взяв участь у Балтійському бізнес-форумі «Енергія для відбудови України»

Міський голова Сміли Сергій Ананко разом з делегацією голів громад з різних областей України взяв участь у 15-му Балтійському бізнес-форумі «Енергія для відбудови України».


Серед лідерів: у депо ім. Т. Шевченка з початку року відремонтували понад півтисячі вагонів

За 4 місяці 2023 року у вагонних депо регіональної філії відремонтовано плановими ремонтами 1 тис. 835 вантажних вагонів, що на 14% вище планових показників.