Смілянці хочуть присвоїти звання “Мати-героїня”


Рятувальники Черкащини отримали спорядження

У рамках підтримки, громадська організація UIMLA ВП TraverseHelp.Ukraine передали рятувальникам Черкащини спеціальне альпіністське спорядження.


Із полону повернувся 26-річний смілянин

На українську землю повернувся наш земляк Артем Середняк. Смілянин був серед 45-ти звільнених 6 травня з російського полону захисників і захисниць Маріуполя.


З початку року в області перевірили понад 400 ризикових суб’єктів господарювання

З початку року підрозділи управління податкового аудиту провели заходи із детінізації економіки шляхом охоплення контрольно-перевірочними заходами 401 ризикового суб’єкта господарювання


Черкащани передали захисникам важливе транспортне поповнення

Черкащани закрили черговий запит наших захисників: складний, вартісний, але надважливий в умовах бойових дій.


У Смілі визначили переможців Чемпіонату із настільного тенісу

7 травня відбувся відкритий Чемпіонат Сміли із настільного тенісу, приурочений до Дня пам’яті та примирення в Україні, серед спортсменів у вікових категоріях від 30 років до 70 років і старших.


Багатодітній смілянці хочуть присвоїти почесне звання «Мати-героїня»

У малій залі міськвиконкому відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми.


20 ножових поранень: правоохоронці затримали чоловіка, який вбив товариша, а тіло спалив

4 травня о 07:45 годині до поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні в Городищі. Після ліквідації пожежі в літній кухні виявили обгоріле тіло чоловіка


У Смілі відзначили День пам’яті та примирення

У День пам’яті та примирення та з нагоди 78-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, разом із заступником начальника Черкаської РДА Миколою Туриком


Смілянські спортсмени стали переможцями всеукраїнських змагань

5-7 травня у Львові пройшов всеукраїнський турнір з таеквондо та чемпіонат України серед юнаків з таеквондо. У змаганнях брали участь команди з різних областей та міст України.