На лаві підсудних чоловік, який продавав наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно черкащанина, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту наркотичні засоби у великих розмірах, а також та сильнодіючі лікарські засоби.


Рятувальники провели масштабні навчання

Дослідження території, гасіння пожежі, ліквідація хімічних загроз, розбір завалів, допомога постраждалим та порятунок людей. Ось далеко не повний перелік вправ, які бійці ДСНС відпрацьовували на території Черкаського інституту


На річці Вільшанка викрили чергове порушення рибоохоронного законодавства

При проведенні рибоохоронної роботи на р. Вільшанка поблизу с. Мошни 4.05.2023 державними інспекторами Черкаського рибоохоронного патруля спільно з працівниками поліції викрито черговий факт незаконного рибальства.


12 шкіл Смілянської громади отримали кейси “Школа в коробці”

За сприяння Черкаської районної військової адміністрації 12 закладів загальної середньої освіти Смілянської міської територіальної громади отримали кейси «Школа в коробці».


У Смілі відремонтували чергову захисну споруду

Укриття на Трипільській – це вже четверта захисна споруда загального користування у Смілі, в якій проведено капітальний ремонт.


Учасники руху Дружин юних пожежних зустрілися із професійними рятувальниками

Цього разу, все відбувалося нібито в реальних умовах. Під час масштабних навчань, учасники руху Дружин юних рятувальників-пожежних, команда “Рубікон”


Лікарка за хабар сприяла ухиленню від мобілізації

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської прокуратури повідомлено про підозру лікарці однієї з приватних клінік за обіцянку здійснити вплив на прийняття рішення


Черкаські велосипедисти призери чемпіонату України з треку

Чемпіонат України з велосипедного спорту (трек) у гонці переслідування медісон та всеукраїнські змагання на критому треку для юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, молодших юнаків


Поліцейські затримали підозрюваного, який вчинив два розбійних напади

Звенигородські поліцейські затримали підозрюваного, який вчинив два розбійних напади. 2 травня вночі зловмисник вчинив два розбійних напади на жителів села Чичиркозівка.


Поліцейські оперативно затримали викрадача автівки

Подія трапилася 2 травня близько 17-ї години. На спеціальну лінію 102 зателефонував житель села Чаплинки та повідомив про викрадення власного автомобіля.