Герой-земляк Михайло Яковлєв загинув біля Бахмута. Вічна пам’ять.


21 травня закінчується нерестова заборона у корінних водах річок Черкаської області

20 травня – останній день нерестової заборони у корінних водах річок. Про це повідомили у Черкаському рибоохоронному патрулі.


Поля Черкащини засіяли вже на понад 80%

Аграрії Черкащини вже засіяли зерновими та зернобобовими культурами 80,2% полів від плану.


Керівники смілянських роїв стали учасниками обласного вишколу

18 травня керівники смілянських роїв Світлана Безсікерних та Людмила Царинна взяли участь в обласному вишколі з домедичної допомоги для виховників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).


В Україні запустили оновлену платформу «Дія. Освіта»

В Україні запустили оновлену онлайн-платформу «Дія. Освіта», присвячену освіті дорослих. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації, передає osvita.ua.


Уряд дозволив ОВА віддавати надлишкове зерно для гуманітарної програми «Grain from Ukraine»

Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 495 «Про внесення до деяких постанов Кабінету Міністрів України змін щодо надання гуманітарної допомоги державам Африки та Азії».


Як знайти аптеки, де відпускають інсулін та «Доступні ліки» за е-рецептом?

Понад 14 тисяч аптек та аптечних пунктів відпускають “Доступні ліки” та інсуліни за е-рецептами безоплатно або з невеликою доплатою.


Чергова ДТП у Черкасах: авто перекинулось від удару

На перехресті вулиць Самійла Кішки та Анатолія Лупиноса у Черкасах зіткнулися два автомобілі, від удару одна автівка перекинулась.


Він викликав вогонь на себе: у Смілі попрощалися із полеглим захисником Михайлом Яковлєвим

У Смілі попрощалися із земляком-захисником, патріотом, смілянином Михайлом Яковлєвим, який віддав своє життя за те, щоб російський окупант не став на нашу землю.


У черкащан 36 призових місць Чемпіонату України з військово-спортивних багатоборств

У Києві відбувся Чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств, розділ «Бойове двоборство», пам»яті Героя України Валерія Чибінєєва.