Водій, який пропонував хабар патрульним, постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 48-річного жителя міста Христинівка, який пропонував працівникам патрульної поліції неправомірну вигоду, щоб уникнути адміністративної відповідальності.


Патрульні повернули додому дитину, що загубилась

Вихідними патрульним надійшов виклик про те, що десятирічний син заявниці гуляв у дворі будинку та зник у невідомому напрямку.


За тиждень в області на COVID-19 захворіли понад 195 черкащан

Всього з початку пандемії в області зареєстровано 204 030 випадків захворювання на COVID-19, із них дітей – 15 015.


Жителі села повідомили поліцейському офіцеру про мотоцикліста напідпитку

Водія напідпитку помітили жителі одного із сіл Степанецької об’єднаної територіальної громади. Чоловік ледь тримаючись на ногах вийшов із місцевого магазину, а потім сів за кермо мотоцикла та поїхав з місця.


Черкасці – призери чемпіонату України з триатлону

Чемпіонат України з триатлону (дуатлону) на суперспринтерській дистанції (2,5 км-біг,8км-велосипедна гонка, 1км-біг) та в естафетах на дистанції 3* (2,5км-біг,8км-велосипедна гонка,1км-біг)


До 2 років позбавлення волі засуджено місцевого чиновника, який підтримував Росію

Судом засуджено місцевого чиновника, який обвинувачувався у виправдовуванні та визнанні правомірною збройної агресії РФ проти України, а також глорифікації її учасників.


Троє постраждалих внаслідок ДТП у Черкасах

20 травня о 22:38 у диспетчерську надійшов виклик, що на перехресті вулиць Пушкіна – Надпільна зіткнулось два автомобілі.


За тиждень в області на грип та ГРВІ захворіли 3 600 осіб

Порівняно з попереднім тижнем відзначається зниження захворюваності на 8%. З-поміж захворілих – 2 046 дітей (56,8 %). Серед захворілих дітей найбільше у віці 5-14 років (30,8%).


Завдання НМТ кожного тестового дня будуть унікальними

Завдання національного мультипредметного тесту, що пропонуватимуться учасникам тестування в різні тестові дні, не будуть повторюватися.


За позовами прокуратури із приватної власності повернуто ще 2 ділянки водного фонду

Як повідомили в обласній прокуратурі, за позовами прокуратури скасовано право приватної власності громадян ще на 2 земельні ділянки водного фонду поблизу с. Свидівок