Зустріч-квест до Дня Європи


Працівники установ культури зробили свій внесок у благоустрій міського парку

Весна на повну силу вступила у свої права, а сміляни продовжують весняну толоку, щоб наше місто було охайне, затишне і красиве.


Рятувальники практикувалися в мобільному тренажері контейнерного типу

10 травня у Черкасах на тренувальній базі Головного управління, пройшли тренування особового складу підпорядкованих підрозділів в мобільному тренажері контейнерного типу.


Патрульні врятували чоловіка, який намагався вкоротити собі віку

Вдень 9 травня на лінію 102 надійшов виклик на вулицю Максима Залізняка у Черкасах. Там, зі слів заявниці, чоловік зачинився у ванній кімнаті та мав намір вчинити самогубство.


Прокуратура продовжує боротьбу з наркозлочинцями

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя міста Канева за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичного засобу, вчинене повторно.


З початку року до судів Черкащини відвідувачі намагалися пронести понад 860 заборонених предметів

На сьогодні під охороною та захистом співробітників Служби судової охорони Черкащини перебуває 18 судів, що становить 69% від загальної кількості судів області.


Смілянські хореографічні колективи – переможці Всеукраїнського фестивалю-конкурсу

7 травня хореографічні колективи БДЮТ взяли активну участь у Всеукраїнському хореографічному фестивалі-конкурсі «Травневий дивертисмент» у Черкасах.


Юні сміляни стали переможцями Кубку Черкаської області «Весняна феєрія 2023»

12 вихованців смілянського ансамблю спортивного бального танцю «Колорит» під керівництвом Людмили Букіної взяли участь у Відкритому кубку Черкаської області «Весняна феєрія 2023».


Керівника апарату ради оборони «днр» засуджено до максимального покарання

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури судом винесено вирок стосовно жителя Донецької області, який обійняв керівну посаду в терористичній організації


Раптово вибіг на дорогу: у Смілі водій легковика збив дитину

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 травня близько 11:30 в Смілі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Renault Logan, рухаючись вулицею Сунківська скоїв наїзд на 4-річного хлопчика