Благодійний ярмарок у гімназії


У Смілі визначили переможців І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

12 травня на базі школи №7 у Смілі пройшов І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.


За грабіж в умовах воєнного стану житель Донеччини проведе 7 років за ґратами

Черкаською прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Донеччини, який вчинив грабіж в умовах воєнного стану.


До великої поліцейської родини долучилися черкаські новобранці

У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області новобранці, які пройшли конкурсні відбори, та вперше прийняті на службу до лав поліції


Роботодавцям Черкащини роз’яснили трудові права осіб з інвалідністю

З метою захисту та забезпечення повного й рівного здійснення всіма особами з інвалідністю трудових прав, фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби


Понад 1,6 млн грн збитків: за незаконну порубку дерев у парку судитимуть директора лісгоспу

Національний природний парк «Білоозерський», розташований на територіях суміжних районів Черкаської та Київської областей загальною площею понад 7000 гектарів земель державної власності


Названо найбільш затребувані професії на Черкащині

Протягом січня-квітня 2023 року до Черкаської обласної служби зайнятості надійшло 4237 вакансій від роботодавців регіону.


Прокуратура через суд вимагає конфіскувати землі в громадянина РФ

У період збройної агресії російської федерації проти України органи прокуратури продовжують вживати заходів, спрямованих на захист інтересів держави у сфері земельних відносин.


На Черкащині поліція відкрила провадження за фактом перешкоджання діяльності журналіста

Учора до поліції звернувся журналіст однієї із телекомпаній щодо перешкоджання його журналістській діяльності на території церкви у місті Шпола.


Освітяни Сміли здобули 20 призових місць на обласному конкурсі

Підвищенню фахової майстерності, набуттю досвіду, розвитку творчості, ініціативності та самостійності педагогів сприяє участь в обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс.