ТОРівці продовжують виявляти осіб із наркотиками

29 квітня близько 16-ї години патрулюючи на вулиці Одеська у Черкасах патрульні роти тактико-оперативного реагування помітили громадянина, який раніше вже притягався за зберігання заборонених речовин.


Сміляни стали “срібними” призерами змагань із футболу

У Горішніх Плавнях завершився триденний турнір із футболу. Успішно на цих змаганнях виступила смілянська команда “Діамант”.


Черкащани здобули для збірної України 6 медалей Чемпіонату Європи

Чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ відбувся з 17 по 24 квітня у місті Єзоло (Італія). За нагороди змагались 32 країни. Загалом 733 спортсмени виборювали медалі.


У суді доведено вину постачальника, який завищив ціни на продукти для закладів освіти

Прокуратурою доведено в суді незаконність збільшення ціни на продукти харчування для навчальних закладів однієї із територіальних громад Черкаського району.


Черкаські патрульні врятували оленятко від смерті

29 квітня близько 8-ї години, на лінію 102 звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що на вулиці Гагаріна у Черкасах, неподалік від магазину виявив оленя. За словами заявника, можливо, останнього збила автівка.


Колективи смілянських шкіл допомогли привести до ладу міський парк

Цьогорічна весна не перестає радувати буйною зеленню галявин, але щоб вони були доглянутими вчасно, перед працівниками парку постають нелегкі завдання одночасних покосів значних територій парку.


На перехресті вулиць не розминулися два легковика

28 квітня близько 21-ї години патрульні отримали виклик про те, що на розі вулиць Гуржіївська-Благовісна у Черкасах сталася ДТП за участі автомобіля Mercedes-Benz та Ford Mondeo.


Дві медалі виборов черкащанин Ілля Ковтун на Кубку світу зі спортивної гімнастики

У перший день змагань новоспечений чемпіон Європи святкував перемогу у вільних вправах, де ніхто не зміг перевершити його програму з коефіцієнтом складності 6,2 та загальною оцінкою 14.433.


Поліцейські затримали двох зловмисників, яких підозрюють у викраденні автомобіля

Молодики під час купівлі легковика, забрали у власниці документи, сіли в авто та поїхали у невідомому напрямку. Їх затримали поліцейські в селищі Іваньки Уманьського району та передали Білоцерківським колегам.


Поблизу села рибохоронці виявили 4 сітки з рибою: її випустили назаду водойму

Проводячи рибоохоронну роботу держінспектори спільно з працівниками поліції поблизу с. Леськи на р. Дніпро в Грицьковій балці, було виявлено 4 сітки “доріжки”, в яких знаходилися водні біоресурси.