Школярі познайомилися з ліквідаторами аварії на ЧАЕС


Смілянські кікбоксери успішно виступили на Чемпіонаті України

27-30 квітня у місті Бровари Київської області пройшов чемпіонат України з кікбоксингу серед дорослих та всеукраїнський турнір з кікбоксингу серед дітей.


У ДТП травмувалося п’ять осіб: поліцейські розслідують обставини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 квітня близько 17:00 години на перехресті вулиць Чорновола-Шевченка в місті Христинівка.


5 років позбавлення волі – за спробу обікрасти кафе

Придніпровським районним судом м. Черкаси засуджено до позбавлення волі 30-річного жителя м. Черкаси, який обвинувачувався у вчиненні замаху на крадіжку.


Школярів вчать цінувати та берегти своє життя

У межах тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності у Березняківській школі провели заходи з цивільного захисту.


Поблизу села на ходу загорівся автомобіль

30 квітня близько 09:10 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що поблизу села Журавка Шполянської територіальної громади, під час руху виникла пожежа автомобіля “Аudi”.


Понад 4,5 тисячі черкащан отримали у квітні закордонні паспорти

4 385 жителів Черкаської області у квітні оформили паспорт громадянина України для виїзду за кордон, ще 3 172 черкащан звернулися до підрозділів Міграційної служби для оформлення ID-карток.


Правоохоронці припинили діяльність групи наркоторговців

Двоє чоловіків займалися безпосереднім виготовленням психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетамін. Готову продукцію чоловіки збували на території Черкаської області та Києва.


На Черкащині за тиждень зріс рівень захворюваності коронавірусом серед дітей

Усього з початку пандемії в Черкаській області зареєстровано 203 111 випадків захворювання на COVID-19, із них дітей – 14 924.


Шахрая, який ошукав пенсіонерку на 30 тисяч гривень, швидко відшукали

До поліції звернувся житель Черкас та повідомив про те, що його бабуся стала жертвою шахрая. Чоловік розповів, що до будинку пенсіонерки прийшов незнайомець