Черкащани передали захисникам два антидрони

Найкраща реакція на ворожий терор – ще більше допомоги ЗСУ. Від Черкаської області передано нашим захисникам 2 антидрони – спеціальні комплекси придушення каналів управління БпЛА


У Смілі та районі зафіксували активність шахраїв, які видають себе за податківців чи посадовців

Не зважаючи на дію воєнного стану, на території Черкаської області значно активізувалась діяльність шахраїв, які вимагають кошти у платників податків.


Названо ім’я переможця щорічної премії імені Тодося Осьмачки

Цьогоріч за здобуття літературної премії імені Тодося Осьмачки, встановленої Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України, державною адміністрацією та Ротмістрівською сільською радою, боролися кілька достойних кандидатів.


Правоохоронці затримали крадія кабелю

Під час дії комендантської години, чоловік зрізав чималу кількість телефонного кабелю. Проте втекти зі «здобиччю» не вдалося.


Смілянська прокуратура домоглася, щоб землю повернули громаді

За втручання прокуратури набута в оренду поза конкурсом земельна ділянка повернута у розпорядження територіальній громаді.


єРобота: Уряд надасть 77 млн грн мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу

323 українця отримають від держави мікрогранти на започаткування й розвиток бізнесу за програмою “Власна справа” на 77 млн грн за підсумками шостої хвилі подачі заяв. З початку 2023 року мікрогранти надано 1555 підприємцям.


Лісорубний квиток та сертифікат про походження деревини видаватимуть онлайн

Проведення відповідного експериментального проекту в Україні погодив на своєму засіданні Уряд.


Судитимуть керівника Черкаської єпархії УПЦ (МП), який виправдовував збройну агресію рф

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно керівника Черкаської єпархії УПЦ МП за фактами порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань


На Черкащині виявили азербайджанця, який три роки переховувався від міграційної служби

Працівники Уманського відділу Управління ДМС у Черкаській області помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) 38-річного громадянина Республіки Азербайджан.


Керманич не впорався з керуванням та потрапив у ДТП

Учора близько 22-х години патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Онопрієнка у Черкасах за участі автомобіля Mustang RN.