Вітання із Міжнародним жіночим днем від смілянської молоді (Відео)

Cтуденти Смілянського промислово-економічного коледжу влаштували акцію-привітання з нагоди 8 Березня.


Шановні жителі Смілянщини! Вітаю вас зі святом району!

Нам з вами випала щаслива доля жити і працювати на нашій прекрасній землі. Смілянський район має багатовікову історію. Є що пригадати, чим пишатися, на кого рівнятися та над чим працювати далі. Ми повинні прагнути до позитивних змін, до стабільного майбутнього нашого наступного покоління.


На порятунок Тясмину виділено кошти

Малі річки Черкащини потребують комплексного підходу. Наприклад, без проведення робіт з очистки русла Тясмину за кілька років область може втратити цю річку. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, передає кореспондент УНН-Центр.


Дорогу Черкаси-Сміла обіцяють відкрити цього року

Щодо продовження ремонту правого проїзду траси Черкаси-Сміла, то роботи розпочнуться наступного тижня, інформує Прочерк. Про це на прес-конференції повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко: “Фінансування є, бо тендер був проведений ще торік і цьогоріч вже буде відкритий правий проїзд”, – запевнив губернатор.Нагадаємо, дорога чекає на відкриття не один рік. Заступник голови ОДА Сергій Овчаренко ще в […]


Рятувальники попереджають: виходити на водоймища вкрай небезпечно!

5 березня о 14:50 в місті Черкаси на річці Дніпро, в районі першого причалу, на відстані близько 30-40 метрів від берега під кригу провалився рибалка. Інформація про подію надійшла від інших рибалок, що знаходилися на кризі неподалік. Зі слів свідків події, чоловік рухався кригою, коли потрапив на тонкий лід і провалився у ополонку.


Смілянське об’єднане управління ПФУ Черкаської області про пенсії для наукових працівників

З 1 січня 2017 року набрали чинності положення частини 6 статті 37 Закону України від 26.11.2015 № 848 «Про наукову та науково-технічну діяльність» (далі – Закон № 848) в частині фінансування різниці між сумою пенсії, призначеної відповідно до цього Закону, та сумою пенсії із солідарної системи, обчисленої згідно із ЗУ  «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», […]


У Смілі провели акцію протесту біля міського Будинку рад

Біля міського Будинку рад у понеділок Координаційна рада громадських організацій Смілянщини, як і обіцяла, провела акцію протесту. На початку мітингувальники зачитали свої вимоги до міської влади. До присутніх на площі вийшов секретар міської ради Віктор Федоренко, крізь вигуки він розповідав про те, які конкретні справи вдалося зробити на користь міста за час його керівництва.


Вітання із Міжнародним жіночим днем у Малій Яблунівці (Відео)

У Смілі розпочався вітальний марафон з нагоди одного з перших весняних свят – Міжнародного жіночого дня. Концерт з квітами та вітаннями влаштували для жінок у клубі Малої Яблунівки.


На центральній площі Сміли вітали жінок зі святом

Студенти Смілянського промислово-економічного коледжу Черкаського державного технологічного університету влаштувати вуличну акцію до Міжнародного жіночого дня. Усім жінкам, яких зустрічали на центральній площі міста та в мікрорайоні Богдана Хмельницького, де розташований навчальний заклад, студенти вручали весняні букети – гілочки верби та вітальні листівки, які зробили власноруч.


У Смілі визначили “Найсучаснішу бабусю”

Смілянським об’єднаним управлінням Пенсійного Фонду України Черкаської області з 1 до 24 лютого 2017 року серед жителів м. Сміли та Смілянського району був проведений фотоконкурс «Моя бабуся». Переможцем конкурсу в номінації «Найсучасніша бабуся» була визначена Буряк Поліна Василівна. Переможець візьме участь у другому етапі конкурсу, який проведе головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області. […]