День пам’яті Євгенія Войцехівського у смілянській гімназії (Відео)

Гімназисти відзначили День пам’яті випускника Євгенія Войцехівського, який загинув у місті Щастя на Луганщині, відстоюючи незалежність і суверенітет України.


Синоптики: на території Черкащини в найближчу годину очікуються сильні пориви вітру

Синоптики оголосили штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище погоди по м. Черкаси та Черкаській області у зв’язку із сильними поривами вітру. «У найближчу годину 27 березня в Черкасах та місцями по області пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні Черкаського обласного центру з гідрометеорології.


У Смілі завершився Відкритий чемпіонат міста з футзалу на Кубок міського голови

У спортивному залі стадіону «Авангард» відбувся фінал Відкритого Чемпіонату міста з футзалу на Кубок міського голови, який проводиться щороку та став уже традиційним. За його підсумками, I місце посіла команда «Явір» с. Балаклея, II місце – команда «Ветеран» м. Сміла, III місце – команда «Укроп» Смілянського району, повідомляє відділ молоді управління освіти, молоді та спорту.


У центрі Сміли провели акцію з підвищення обізнаності про туберкульоз

Волонтери Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели інформаційну акцію до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом. Розглядали основні симптоми та факти захворювання, розвіювали міфи та стереотипи.


Штормове попередження по Черкаській області

28 березня очікуються пориви вітру 15-20 м/с, інформує Черкаський центр з гідрометеорології


Родина зі Сміли пройшла відбір кандидатів у патронатні вихователі (Відео)

Однією з перших на Черкащині у Смілі створюють патронатну родину. Вона є альтернативою інтернату чи дитячого будинку. Нещодавно родина пройшла відбір як кандидати у патронатні вихователі.


У Черкаській області на два місяці обмежать кількість місць, де можна буде рибалити

В Черкаській області розпочинається щорічна операція “Нерест-2017”, в рамках якої посилюється державний нагляд (контроль) за станом охорони, використання і відтворення риби та інших водних живих ресурсів. Розпорядженням Черкаської обласної адміністрації від 17.03.2017 № 116 “Про окремі питання щодо охорони та відтворення водних біоресурсів в області” з 01.04.2017 по 09.06.2017 оголошено двомісячник охорони риби, інших водних […]


Смілянські програмісти взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді

25 березня відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування 2017 року, який проходив у м. Черкаси на базі Черкаського Національного університету ім. Б. Хмельницького. Одними із учасників змагань стали студенти Смілянського коледжу харчових технологій.


Акція «Випускник-2017» для смілянських категорійних дітей (Відео)

Де можна отримати фахову освіту випускникам 9-х та 11-х класів розповіли фахівці соціальних служб за круглим столом на тему «Профорієнтація – крок до визначення». Його організували для того, щоб допомогти реалізувати себе  у професії, яка до душі.


Смілянські податківці надали роз’яснення як визначаються витрати на відрядження

Смілянські податківці продовжують інформувати населення з приводу актуальних тем, одна з них – витрати на відрядження. Як повідомляють у Смілянській ОДПІ згідно з підпунктом 170.9.1 пункту 170.9 статті 170 Податкового кодексу України до оподатковуваного доходу не включаються витрати на відрядження, не підтверджені документально, на харчування та фінансування інших власних потреб фізичної особи (добові витрати), понесені […]