У Смілі стартувала акція «Серце до серця»

10 березня 2017 року в Смілі стартувала ХІІ акція Всеукраїнського благодійного фонду “СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ” під гаслом “Я ХОЧУ БАЧИТИ ЖИТТЯ”. Метою якої є збір коштів на обладнанням офтальмологічних дитячих відділень України. Про це повідомляє сайт Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Студентка зі Сміли – призер Всеукраїнського конкурсу з української мови

У день народження Великого Кобзаря в Шевченківському коледжі Уманського НУС проводився ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів 2 курсів ВНЗ І-ІІ р.а. Черкаської області. Учасників та їхніх наставників радо вітали викладачі української мови та літератури Щербина Н.М. та Демченко Н.Л., заступник директора з виховної роботи Павлова Л.О. українськими піснями та щирими слова […]


«Дитяча бібліотека у Шевченківському гаю»

У центральній дитячій бібліотеці пройшов захід до Дня народження Великого Кобзаря. Для учнів гімназії ім. В.Т. Сенатора було проведено поетичну веселку «Дитяча бібліотека у Шевченківському гаю».


Податківці про порядок оподаткування спадщини

Смілянські податківці надають роз’яснння щодо оподаткування спадщини. Вартість будь-якого об’єкта спадщини, що успадковується спадкоємцями, які не є членами сім’ї спадкодавця першого ступеня споріднення, оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставкою 5%. При цьому членами сім’ї фізичної особи першого ступеня споріднення вважаються її батьки, чоловік або дружина, діти, у тому числі усиновлені.