Смілянська влада звітувала перед громадою

Як повідомляє офіційний сайт Смілянської міської ради, у сесійній залі Будинку рад відбувся звіт секретаря міської ради Віктора Федоренка, керівників управлінь і окремих відділів про роботу міської ради та виконавчого комітету за 2016 рік. Нагадуємо, що звіт вже був опублікований у грудні 2016 року в газеті «Сміла» та на офіційному сайті міської ради.


«Дзвінок від громади». Микола Стуженко про офтальмологічне відділення у Смілі

Сміляни просять відкрити у місті офтальмологічне відділення. Чи буде відкрито таке відділення відповів начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко.


Смілянська вчителька серед нагороджених сертифікатом та стипендією Президента

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко передали сертифікат на суму 556 тис. грн. від Благодійного Фонду Петра Порошенка на виплату стипендій вчителям – учасникам проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін», які у рамках національної кампанії «Україна Speaking» проводять навчальні тренінги з підвищення рівня викладання англійської мови в загальноосвітніх навчальних закладах.


Смілянська міська лікарня отримала 10 нових візочків

Міська влада посприяла тому, аби міська лікарня від благодійників отримала візочки для людей з особливими потребами. Представники керівництва міста та церкви «Джерело життя» передали десять новеньких сучасних візочків медичному закладу.


У виставковій залі відділу культури почав працювати мистецький салон присвячений образу жінки

До Міжнародного жіночого дня з 2 березня у виставковій залі міського відділу культури працює мистецький салон «Я – жінка. Я – Богом запалена свічка…» та розгорнуто виставку картин «Портрети жінок митців різних епох».


Смілянин Назарій Вівчарик став лауреатом літературного конкурсу

У Києві відбулася церемонія  нагородження переможців першого Всеукраїнського конкурсу кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника. У десятці лауреатів конкурсу наш земляк Назарій Вівчарик (повість “Скарб”). Головними переможцями конкурсу стали: в номінації «Поезія» Юлія Бережко-Камінська, а в номінації «Проза» – Ігор Стамбол.


День відкритих дверей у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (Відео)

У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів запросили учнів 9-х та 11-х класів на День відкритих дверей, де показали яким спеціальностям тут можуть навчити своїх учнів.


Секретар міської ради підписав клопотання про перегляд його заробітної плати

Розглянувши звернення громадських організацій до Смілянської міської ради, в якому вони висунули вимоги до міської влади, в разі не виконання яких, активісти погрожували розпочати безстрокову акцію протесту під Будинком рад, секретар міської ради Віктор Федоренко для недопущення конфліктних ситуацій та протистоянь в громаді по кожній із вимог готовий і надалі надавати роз`яснення та знайти шляхи […]


Смілянські студенти стали активними учасниками заходу «Напиши листа солдату»

У Смілянському коледжі харчових технологій вже традиційними стали зустрічі студентів з волонтерами та бійцями АТО, адже навчальний заклад є активним учасником волонтерського руху. Але ця зустріч відрізнялася від усіх попередніх, інформує прес-центр коледжу.


У МОЗі затвердили положення про госпітальний округ

Міністерство охорони здоров’я затвердило Примірне положення про госпітальний округ, яке визначає організаційні засади діяльності госпітальних округів, а також права і обов’язки органів влади, що здійснюють співробітництво у межах госпітального округу.