Депутати обговорили питання, які планують на сесію міської ради

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного і побутового обслуговування, виробництва товарів народного споживання за участю членів комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту, засобів масової інформації.


У Смілі відбулися семінарські заняття для начальників караулів пожежно-рятувальних частин області

Начальники пожежних караулів та інженери груп пожежно-рятувальних робіт державних пожежно-рятувальних частин демонструють практичну підготовку під час навчальних семінарів. Кореспондент газети «Сміла» застав рятувальників за практичними заняттями – під час підйомів по пожежній драбині. Як розповів начальник пожежного караулу з м. Кам’янка Костянтин Соболенко, подібні зібрання проводяться щороку раз у квартал.


Зустріч за “круглим столом” задля припинення протистояння та недопущення загострення конфліктної ситуації у Смілі

Сьогодні відбулася зустріч за “круглим столом” секретаря міської ради, в.о. міського голови Віктора Федоренка, представників виконавчого комітету, депутатського корпусу з організаторами акції протесту. Ультимативні вимоги і пропозиції до міської влади озвучив голова ГО «Територія гідності» Анатолій Терещенко. Задля припинення протистояння та недопущення загострення конфліктної ситуацій, по кожній із вимог секретар міської ради запропонував шляхи вирішення.


Сьогодні на Черкащині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Як інформує прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства у міжнародний день лісів – 21 березня розпочинається акція Держлісагентства України «Майбутнє лісу у твоїх руках». Триватиме вона до Дня довкілля – 15 квітня.


На Смілянщині відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників

21 березня на базі Балаклеївської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 1 пройшов районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.


Учні збирали кошти на офтальмологічне обладнання для дітей з вадами зору

Уже багато років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в обласні дитячі лікарні України. Щороку школа №3-колегіум бере участь в акції «Серце до серця», і в цьому році ми не стали […]


Комунальники Сміли прибирають місто (фотофакт)

Активно взялися за прибирання Сміли комунальники. Сьогодні дообіду вони працювали на вулицях Незалежності та Севастопольська


Для смілянських вчителів є хороші новини

Лілія Гриневич: “До вересня не лише вчителі шкіл, а й усі педпрацівники отримають збільшену на 2 тарифні розряди зарплату. З 1 січня 2017 року середня заробітна плата вчителя загальноосвітньої школи зросла до 4 800 – 6 800 гривень, а до 1 вересня просування по тарифній сітці на два розряди відбудеться для всіх педагогічних працівників”.


Визначили кращих футболістів Смілянського району

Відкритий чемпіонат Смілянського району з футзалу визначив свого переможця. Починаючи з середини січня, лише 18 березня, СК «Авангард» прийняв зустрічі останнього, дев’ятого, туру турніру, що об’єднав навколо себе десять кращих команд. Розділити радість з численними вболівальниками переможців та призерів наймасштабнішого футбольного зимового турніру, завітали й небайдужі до спортивного життя благодійники та керівництво району: голова районної […]


Понад 6 млрд грн капітальних інвестицій освоєно на Черкащині торік

“Створення сприятливих умов для бізнесування лишається нашим пріоритетом, – говорить голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко. –  За попередніми підрахунками, за індексом капітальних інвестицій у 2016 році Черкащина посідає 9-те місце по країні.