Смілянські гімназисти відзначили День пам’яті Євгенія Войцехівського

Гімназисти відзначили День пам’яті випускника Євгенія Войцехівського, який загинув у місті Щастя на Луганщині, відстоюючи незалежність і суверенітет України. Учні організували товариську зустріч з волейболу пам’яті Героя, випустили стіннівки. За традицією у гімназію завітали батьки Жені, дружина, діти, військові побратими, учасники Революції Гідності. Згадували його дитинство, роки навчання і бойовий шлях. Учні створили електронну презентацію […]


У Черкасах медична академія планує готувати сімейних лікарів

Як повідомила ректор академії Інна Губенко, ще у 2010 році обласна рада ухвалила рішення про реформування Черкаського медичного коледжу в Черкаську медичну академію. Тож зараз тут  перейшли до нового статусу, маючи вже належні наукові кадри, належну матеріально-технічну базу, потенціал студентства.


Сьогодні – День Національної гвардії України

Шановні земляки! Щиро вітаю вас з Днем Національної гвардії України! Ми відзначаємо цей день зі скорботою за тими, хто віддав своє життя за незалежність України, і з гордістю за тих, хто нині боронить її на Сході. Бійці Національної гвардії в перших рядах стали на захист територіальної цілісності, суверенітету та недоторканості країни, вони учасники доленосних для […]


Смілянська молодь вчила як боротися із порушенням прав людей і гідності

До Міжнародного дня права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини і гідності в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» проводились певні заходи, а саме: учні навчального закладу вийшли на вулиці міста, де провели акцію з врученням роздаткового матеріалу по правам людини та запрошенням  до навчального закладу на безкоштовну консультацію юриста.


Смілянські податківці про мобілізацію військового збору

Смілянська ОДПІ повідомляє, що відповідно до ст.163 Податкового кодексу України (ПКУ) об’єктом оподаткування військовим збором резидента є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід, доходи з джерела їх походженні в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання) та іноземні доходи – доходи (прибуток) отримані з джерел за межами України.


Смілянській малечі влаштували мандри казками Корнія Чуковського

Бібліотекарі сектору обслуговування 1-4 кл. та дошкільнят запросили учнів 3-4-класів до дитячої міської бібліотеки для того, щоб здійснити літературну мандрів по казкам Корнія Івановича Чуковського, якому 31 березня виповнюється 135 років від дня народження.