Школярі висадили у Смілянському лісгоспі понад 30 туй та ялівців

Смілянські лісівники відзначили Міжнародний день лісу разом із юними вихованцями шкільного лісництва – учнями  Балаклеївської загальноосвітньої школи №2, повідомляють у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


Смілянська молодь влаштувала вуличну акцію до Дня Всесвітнього боротьби із туберкульозом

24 березня щорічно, починаючи з 1996 року, увесь світ відзначає Всесвітній День боротьби з туберкульозом. Цей день дає можливість підвищити інформованість про величезний тягар цієї хвороби. Враховуючи, що щорічно від цієї хвороби помирає півтора мільйони людей, туберкульоз є найсмертоноснішою інфекційною хворобою у світі.


Як виплачуються на смілянських підприємствах борги по зарплаті?

Виконавчим комітетом Смілянської міської ради приділяється постійна увага питанню погашення боргів із заробітної плати та єдиного соціального внеску на підприємствах міста. Щомісячно на засіданнях  тимчасової комісії з питань контролю за погашенням заборгованості із заробітної плати та забезпеченню своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, надходжень до бюджетів всіх рівнів розглядаються питання погашення заборгованості із сплати […]


Досвідом щодо об’єднання громад у Смілянському районі ділиться Білозірська громада (Відео)

В Смілянському районі в центрі уваги питання децентралізації та об’єднання територіальних громад. Нещодавно об’єдналася Ротмістрівська громада. А ось сусіди із села Білозір’я уже активно впроваджують реформу в життя, напрацювали позитивний досвід і охоче ним діляться.


В Черкаській області зареєстровано випадки захворюваності на дирофіляроз

У 2016 році в області зареєстровано 8 випадків (по Україні 111). Всі хворі звернулися за медичною допомогою самостійно зі скаргами на: свербіж, пересування паразита під шкірою, набряк, почервоніння, біль, підвищення температури тіла, слабкість. Гельмінти видалені у хворих: з області голови – 6, тулуба – 2. У 2017 році вже зареєстровано 3 випадки дирофіляріозу у Черкасах, […]


Акція «Випускник-2017» для смілянських категорійних дітей

23 березня 2017 року державний навчальний заклад «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» був запрошений до участі у акції «Випускник – 2017» для категорійних дітей: сиріт, напівсиріт, дітей-інвалідів.


Студенти коледжу харчових технологій – призери змагань з настільного тенісу

Згідно календарного плану в місті Черкаси відбулися змагання з настільного тенісу за програмою І Спортивних ігор Черкаської області серед навчальних закладів типу: коледжі, технікуми.


До уваги смілян! Особистий прийом громадян у заступника міського голови Олександра Риджаніча

Згідно графіку прийому смілян 27 березня (понеділок) з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Депутатські слухання щодо об’єднання смілянських шкіл та Програми розвитку міста (Відео)

Кожній сесії Смілянської міської ради передує ретельна підготовча робота. Усі питання, що вносять у порядок денний обговорюють за участі представників керівництва міста та громади, на депутатських слуханнях та у профільних депутатських комісіях.


Сміляни зібралися на літературно-мистецький вечір «Поговоримо про Шевченка» (Відео)

Міський Будинок культури запросив шанувальників Кобзаревого слова поговорити про Шевченка на літературно-мистецькому вечорі.