У Черкаській області виявлено 6138 працівників, які працювали неофіційно

За інформацією управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області, проведеними у 1 півріччі п.р. перевірками встановлено 6138 випадки використання роботодавцями праці найманих робітників без укладання трудових угод та без сплати податків; легалізовано 13200,7 тис.грн. доходів та донараховано 1980,1 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Крім того 140 черкащан, які […]


В області проводиться інвентаризація полігонів та сміттєзвалищ твердих побутових відходів

З метою виконання доручення Кабінету Міністрів України від 1 червня 2016 року в області проводиться інвентаризація місць видалення (полігонів, сміттєзвалищ) побутових відходів, у тому числі закритих та несанкціонованих.


Огляд погодних умов другої декади липня на Смілянщині

У другій декаді липня спостерігалась спекотна, суха погода, лише 19.07 після 8-денної перерви, пройшов сильний дощ, та в останні 2 дні похолодало.


Працівники Черкаської ОДА провели комплексну перевірку Смілянської райдержадміністрації

20 липня працівниками Черкаської облдержадміністрації проведено комплексну перевірку Смілянської райдержадміністрації щодо виконання вимог Конституції України, законів України, указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, актів інших центральних органів виконавчої влади, розпоряджень облдержадміністрації, завдань з соціально-економічного та культурного розвитку територій, надходжень до бюджетів усіх рівнів.


У Смілянському районі перевіряються відомості про фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 2016 року № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» в Смілянському районі створена робоча група, основна мета діяльності якої – перевірка відомостей про фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб, які є отримувачами соціальних виплат, субсидій, пільг та пенсій.


Рятувальники повідомляють про те, що потрібно знати аби вберегтися від блискавки!

Від початку тижня у більшості областей України спостерігається погіршення погодних умов: зниження температури повітря, дощі, грози та шквали. Недотримання елементарних правил безпеки у цей період може стати причиною виникнення надзвичайних подій. Лише впродовж декількох днів були зафіксовані пожежі у житловому секторі, що спричинені розрядом блискавки.


На Черкащині викрили підприємство, яке ухилилось від сплати 3,8 млн грн ПДВ

Посадові особи підприємства, яке здійснює ремонт і техобслуговування промислового устаткування, ухилились від сплати 3,8 мільйонів гривень ПДВ. Про це повідомляють в ГУ ДФС у Черкаській області.


Олександр Ковпак повернувся до ФК “Черкаський Дніпро”

20 липня вихованець черкаського футболу та екс-нападник «Ворскли» Олександр Ковпак підписав професіональний контракт із ФК «Черкаський Дніпро». Термін дії угоди розрахований на два роки. Олександр Ковпак повертається до команди, у якій розпочав свій професіональний шлях.


Податківці про те, що мають знати працівник та роботодавець при звільнені

Якщо звільнений працівник оскаржив у суді затримку розрахунку при звільненні, дохід у вигляді суми середньої заробітної плати на підставі рішення суду нараховується за весь час затримки по день фактичного розрахунку Наголошуємо, що відповідно до норм Кодексу законів про працю роботодавець зобов’язаний у день звільнення видати працівникові належно оформлену трудову книжку і виплатити всі суми