В ОДА обговорили готовність до надзвичайних ситуацій в лісах Черкащини

Аномально високі температури повітря, що утримувалися упродовж останнього тижня, призвели до того, що в екосистемах області клас пожежної безпеки підвищився до третього, а місцями й четвертого. Тож, аби попередити виникнення пожеж в лісах Черкащини та в разі необхідності оперативно відреагувати на ці надзвичайні ситуації, в облдержадміністрації проаналізували проведену підготовчу роботу відповідних служб та відомств.


Поліцейські затримали наркозалежного, який обкрадав магазини

На рахунку зловмисника пограбування та крадіжка коштів з двох магазинів. За такі дії затриманому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. До Смілянського відділу поліції звернулася продавчиня магазину з повідомленням про грабіж. Невідомий чоловік зайшов в магазин та відкрито заволодів грошовими коштами. Жінка намагалась зупинити грабіжника,


У районі проводиться робота у напрямку легалізації заробітної плати найманих працівників

30 червня в райдержадміністрації відбулося засідання міжвідомчої комісії районної державної адміністрації з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати в районі. Члени комісії розглянули ряд питань. Серед них: про стан виплати заробітної плати менше мінімально встановленого розміру за березень – травень 2016 року. Заслухано платників про виплату


Рівень пожежної небезпеки на Черкащині на вихідні підніметься до позначки “високий”

Черкаський обласний центр з гідрометелорології попереджає про значне підвищення рівня пожежної небезпеки на території Черкаської області (усього їх 6).


Школи Смілянщини переведуть на альтернативні джерела опалення

Керівники Смілянської районної державної адміністрації приділяють велику увагу підготовці об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Так за ініціативи голови Смілянської районної державної адміністрації Андрія Колесника була створена робоча група для вивчення готовності шкіл до опалювального сезону.


Зустріч представників колективу КП “ВодГео” з керівниками міста


Лісівники Черкащини ознайомлюватимуть місцеву громаду із запланованою вирубкою лісу

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства та підпорядковані державні лісові господарства здійснюють лісогосподарську діяльність прозоро та відкрито для громадськості. Свідченням цього є ще одна ініціатива головного лісівника області Олександра Дзюбенка щодо ознайомлення місцевої громади із запланованою вирубкою лісу.


У Смілі пройшов конкурс «Створюємо комфортне освітнє середовище»

З 04 березня по 25 червня 2016 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» був проведений I етап обласного конкурсу «Створюємо комфортне освітнє середовище». Мета конкурсу – створення доступного, відкритого та привабливого освітнього середовища для професійного розвитку


Засідання в сесійному залі міської ради 30.06.2016 р.


Оновлено порядок отримання даних з реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань

Міністерство юстиції затвердило порядок надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань. Відповідні попередні акти, які регулювати ці питання, втрачають чинність.