Офіційні результати другого етапу Кубку України з мотокросу, який прошов у Смілі

10 липня у Смілі пройшов ІІ-й етап Кубку  України з мотокросу. Суддя змагань Станіслав Перевертайло надіслав офіційні результати спортивних змагань.


Смілянський район: через спеку рятувальники посилюють профілактичні заходи у місцях збирання врожаю та у лісових масивах

13 липня у Смілянському районі за участі рятувальників, представників місцевих органів влади, працівників Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН», пройшов масштабний рейд місцями збирання, зберігання та переробки зернових культур, а також лісовими масивами


Синоптики прогнозують на 15 липня на Черкащині спеку з температурою до +37º

За прогнозом синоптиків, 15 липня утримається спекотна, місцями дуже спекотна, суха погода. Температура повітря: вночі +17+22º, вдень +29+34º, місцями +35+37º. До уваги! Суха та спекотна погода призводить до подальшого зростання класу пожежної небезпеки в екосистемах області. У цей період слід бути вкрай обережними з вогнем, при відпочинку на природі.


На Черкащині органи прокуратури контролюють законність виконання судових рішень у кримінальних провадженнях

У першому півріччі поточного року органами прокуратури області вжито низку заходів, спрямованих на забезпечення законності під час виконання судових рішень у кримінальних провадженнях, а також застосування інших примусових заходів, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян, у тому числі при застосуванні заходів впливу за адміністративні правопорушення.


Держлісагентство підтримує ініціативу збільшення відповідальності за незаконну вирубку дерев, – Христина Юшкевич

Для того, щоб зупинити незаконну вирубку лісів, потрібно в першу чергу зупинити тіньовий обіг деревини. На цьому наголосила т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич. «Якщо не буде можливості збути нелегальну деревину, то відповідно зменшиться кількість незаконних рубок. Одним з кроків до зупинки тіньового обігу деревини є запровадження єдиного електронного обліку для всіх […]


Синоптики пропонують до ознайомлення інструкцію по виживанню у спеку

Теплі повітряні маси субтропічного походження заполонили Черкащину. Середня добова температура повітря підвищилась до 23-25°, що на 3-5° вище кліматичної норми. Максимальна температура повітря вдень досягала спекотних показників 30-33°. Сьогодні вночі стовпчики термометрів не опускалися нижче 16-18°. Опадів не спостерігалось. Максимальна швидкість вітру 4-10 м/с.


Завтра прийом громадян проводить заступник міського голови Людмила Осейко

15 липня 2016 року з 10.00 до 12.00 заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) Запис на прийом по телефону не проводиться.


У Смілі відбувся обласний Чемпіонат по рибній ловлі для людей з особливими потребами

В суботу 9 липня у селі Мале Старосілля відбувся Черкаський обласний чемпіонат по рибній ловлі в якому прийняли участь 15 спортсменів з особливими потребами. В змаганнях взяли участь рибалки з Черкащани, сміляни та з різних районів Черкаської області.