Смілянська школа №3-колегіум виховує європейців

Вчитель початкових класів школи № 3 – колегіуму Інна Кодола завжди прагнула взяти участь у міжнародному проекті, щоб побачити, як виховують маленьких європейців. Подорож Європою, знайомство з культурою, освітою різних країн дала їй можливість по-іншому поглянути на життя та переосмислити  його цінності.


Внесено зміни до податкової звітності з ПДВ

Смілянська ОДПІ інформує про те, що з 1 липня 2016 року (дня оприлюднення в «Офіційному віснику України») набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 25.05.2016р. №503, яким внесено зміни до податкової звітності з податку на додану вартість, яка затверджена наказом Мінфіну від 28.01.2016р. № 21.


Рівень захворюваності на гострі кишкові інфекції на Смілянщині вищий за середній по області

За результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності на гострі кишкові інфекції (ГКІ) з 16.07.2016 по 22.07.2016 (30-й тиждень року) в області на 17 адміністративних територіях зареєстровано 58 випадків захворювань на ГКІ, інтенсивний показник на 100 тис. населення – 4,65, що на 19,6% вище, ніж за


На Черкащині продовжать облаштування місць відпочинку біля води

Райони мають десять днів, аби остаточно визначитися з місцями масового відпочинку людей та упорядкувати їх. Таке доручення головам РДА дав заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв у ході селекторної наради


XXI сесія міської ради

XXI сесія міської ради


Сміляни стали учасниками семінару з реабілітації постраждалих від торгівлі людьми

Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв учать у семінарі-тренінгу за темою «Проведення оцінки потреб та складання плану реабілітації постраждалих від торгівлі людьми», який пройшов у місті Черкаси 21-22 липня 2016 року. Про це Смілянський ЦСССМ повідомляє на своєму сайті.


У Смілі цього тижня відключатимуть світло

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами з 25 по 31 липня 2016 року: 25.07.16р. –  вул. Дніпровська, вул. Черкаська, пров. Красний


Смілянські поліцейські затримали чоловіка, який обікрав місцеву аптеку

В одній із смілянських аптек раніше судимий чоловік викрав кошти в сумі 1000 гривень та витратив їх на наркотики. Слідством доведено ще 7 епізодів його кримінальної діяльності. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та підозрюваному обрана міра запобіжного заходу – домашній  арешт.


Рятувальники продовжують контролювати зернозбиральну кампанію

На території країни триває зернозбиральна кампанія. Найменша необережність у поводженні з вогнем біля хлібних масивів – кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні – можуть стати причиною пожежі, що здатна призвести до значних матеріальних втрат.  Тому рятувальники продовжують нагадувати керівникам підприємств про необхідність дотримання протипожежних заходів в місцях збирання, переробки та зберігання зернових.