Смілянська прокуратура про доступ до публічної інформації

Останнім часом з прийняттям Закону України «Про доступ до публічної інформації» у громадян все частіше виникають запитання про їх можливості щодо отримання публічної інформації.


До уваги суб’єктів господарювання області!

Останнім часом за даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології в атмосферному повітрі області спостерігаються  несприятливі метеорологічні умови, повідомляють в Управлінні екології та природних ресурсів Черкаської ОДА.


Підписання протоколу намірів про будівництво сміттєпереробного заводу (відео)


“На попит – є пропозиція!” – переконаний колишній учасник АТО, на сьогодні успішний підприємець Іван Слюсаренко

Іван Слюсаренко – мешканець Смілянщини. У 2015 році чоловік повернувся із зони проведення антитерористичної операції, де був водієм автотранспортних засобів. Незважаючи на складний життєвий шлях, Іван не втратив жагу до життя та бажання бути корисним суспільству, тому відразу розпочав шукати роботу.


Черкаська область: рятувальники відвідали родину переселенців із Сходу

Рятувальники Черкащини продовжують підтримувати та опікуватися вимушеними переселенцями, які приїхали до Черкаської області зі Сходу країни.


Як отримати довідку для участі в тендері

Смілянська ОДПІ звертає увагу, що для участі в тендері потрібно отримати довідку про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються фіскальними органами видається за основним місцем обліку платника податків, який звертається за наданням послуги, безоплатно на підставі заяви про видачу довідки.


Члени громадської організації «Волонтери Черкащини» провели зустріч з учасниками АТО

26 липня 2016 відбулася зустріч громадської організації «Волонтери Черкащини» з сім’ями учасників АТО. На зустрічі були присутні: Голубєва Юлія Вікторівна – представник Української Гельсінської спілки з прав людини, документатор, юрист ГО «Волонтери Черкащини» та Байдюк Наталія Василівна – соціальний працівник, консультант. Крім того, на засіданні були присутні заступник голови районної


У Смілі діє «Школа відповідального батьківства»

Жіноча консультація міської поліклініки для дорослих запрошує майбутніх батьків на допологову підготовку пари. Заняття проводяться безкоштовно в «Школі відповідального батьківства» згідно з графіком – групові, за попередньою домовленістю – індивідуальні та є обов’ язковими для відвідування.