Лисянські поліцейські затримали викрадача кабелю

19-річний хлопець викрав 30 метрів кабелю з домоволодіння потерпілого. Слідством встановлено, що він причетний ще до однієї схожої крадіжки вчиненої на території села. Його дії кваліфіковані за статтею 185 Кримінального кодексу України.


У прокуратурі Черкаської області підведено підсумки роботи за 6 місяців

У прокуратурі Черкаської області відбулася оперативна нарада, на якій обговорено результати роботи відомства у І півріччі 2016 року та визначено додаткові заходи, спрямовані на підвищення ефективності діяльності органів прокуратури Черкащини, основні завдання на наступний період.


У дендропарку “Софіївка” “посивіли” озера

В Умані у витоках Верхнього ставу, що на території дендрологічного парку «Софіївка» «посивіла» вода. Зміну кольору води супроводжує також різкий та неприємний запах. Жителі та гості нашого міста відчувають його, проїжджаючи по вулиці Інтернаціональній через міст між Красноставським водоймищем («Третій» став) та Верхнім софіївським ставком. Припускають, що причиною цього явища є розмноження синьо-зелених водоростей.


Смілянка взяла участь у Всеукраїнському освітньому форумі «Простір GROW UP»

У м. Бердянську проходив на якому працівники дошкільної освіти з різних регіонів України розглянули проблеми дошкільної освіти, стратегічні напрями діяльності дошкільних навчальних закладів та питання модернізації освітнього процесу.Про це повідомляє сайт управління освіти, молоді та спорту м. Сміла


Ремонт дороги Ташлик-Буда Макіївка – на контролі районної влади

Керівництвом Смілянської райдержадміністрації вживаються дієві заходи щодо ремонту доріг в населених пунктах району. Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Корсуна відбулась виїзна нарада та технічний огляд дороги загального користування 0241308 від а/д Н-16-Ташлик-Буда Макіївка.