На Черкащині тривають роботи з покращення стану автошляху Київ-Одеса

Оскільки літній відпочинок на курортах Одещини стає все популярнішим серед українців, тож і навантаження на автомобільну дорогу Київ-Одеса зростає.


Синоптики передають на завтра грози та пориви вітру на території Черкащини

Черкаський обласний центр з гідрометеорології повідомляє про штормове попередження на території Черкащини на завтра, 21 липня. “Вдень 21 липня очікуються грози та пориви вітру 15-20 м/с”, йдеться у повідомленні.


Співпрацювати зі службою зайнятості – вигідно та корисно

Для багатьох клієнтів служби зайнятості перспектива стати підприємцем є єдиною можливістю реалізувати себе в професійному та кар’єрному плані. Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.


Автомобіль, який отриманий в спадок від батьків, не оподатковується

До працівників Регіонального сервісного центру МВС Черкаської області надійшло запитання від Марини Д. з смт Катеринопіль в якому жінка просить дати роз`яснення з приводу такого питання: «Останнім часом податкові закони України зазнали значних змін та доповнень. Поясніть мені чи оподатковується в даний час «спадок» (зокрема автомобіль), який отриманий після смерті батьків?


Жителя Черкаського району засуджено до 8 років позбавлення волі за замах на вбивство колишньої дружини

Вироком Черкаського районного суду до покарання у вигляді 8 років позбавлення волі засуджено 35-річного жителя Черкаського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Смілянські лісівники облаштували дітям спортивний майданчик

Діти – це наша надія та найдорожчий скарб. Вони повинні мати щасливе дитинство й відчувати увагу та опіку за будь-яких обставин. Це твердження втілюють у життя лісівники Черкащини, допомагаючи закладам освіти перетворювати дитячі мрії в реальність.


Сміла долучилася до участі у тренінговому таборі для фахівців освітньої та соціальної сфери

Завершив свою роботу один із п’ятиденних Тренінгових таборів для фахівців освітньої та соціальної сфери. Він проводився з 11 по 15 липня  і об’єднав різновікову та міжвідомчу професійну команду, у складі якої були студенти і викладачі ВНЗ, представники Державної служби надзвичайних ситуацій


За добу на Черкащині правоохоронцями зафіксовано одну ДТП

За добу на Черкащині правоохоронцями зафіксовано одну ДТП, чотири особи травмовано, повідомляє прес-служба ГУ НП в Черкаській області. Упродовж минулої доби до Головного управління Національної поліції в Черкаській області надійшло 512 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 47 – з ознаками кримінальних правопорушень.


Смілянська податкова мобілізувала до державного бюджету більше 13 мільйонів гривень військового збору

Начальник Смілянської ОДПІ Костянтин Синьогуб на зустрічі з платниками податків звернув увагу, що за підсумками першого півріччя Смілянська ОДПІ мобілізувала військового збору до Державного бюджету 13 мільйонів 850 тисяч гривень та розповів про доходи, що отримані протягом календарного року фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність, оподатковуються військовим збором.