Холодний Яр скликає українців на масштабний фестиваль (програма)

1 липня у селі Грушківка Кам’янського району Черкаської області почнеться наймасштабніша подія літа – Фестиваль нескореної нації Холодний Яр. Протягом трьох днів на відвідувачів фестивалю чекають кращі патріотичні гурти, гутірки з відомими спікерами, а також майстер-класи та екскурсії.


У Смілі відбувся велопробіг пам’яті Тимофія Медведєва (Відео)


У Смілі започаткували велопробіг пам’яті Тимофія Медведєва

За ініціативи фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» станції імені Тараса Шевченка та сприяння управління освіти, молоді та спорту 2 липня відбувся велопробіг пам’яті Тимофія Медведєва.


Смілянський регбійний клуб привітав випускників коледжу харчових технологій

30 червня у міському будинку культури пройшла урочиста частина і нагородження випускників Смілянського коледжу харчових технологій.


У Смілі пройшов тренінг “Будуємо мости партнерства”

Надзвичайно цікавими та приємними є зустрічі з людьми, що вносять світло в ваше життя, з такими, що навчають бути мудрішими в прийнятті рішень, вихованні своїх дітей та самовдосконаленні, побудові свого шляху “на позитиві”.


Смілянська ОДПІ про нарахування земельного податку

Смілянська ОДПІ повідомляє, що згідно Податкового кодексу України визначено, що плата за землю у складі податку на майно належить до місцевих податків. Тобто при визначені розміру податку та наявних пільг необхідно звертатися до рішень місцевих рад про встановлення місцевих податків та зборів.


У Смілі продовжують активно надавати психологічну допомогу учасникам АТО

Проведено другу терапевтичну групу психологічної допомоги для учасників АТО спільно з спеціалістами Обласного центру практичної та медичної психології при ЧОПЛ.