У смілянській школі №3-колегіумі розповіли чим годують дітей

«Спасибі нашим кухарям за те, що смачно варять нам!» – такими щирими словами щодня дякують учні школи №3-колегіуму за смачні та поживні сніданки та обіди, які готують для них у нашій шкільній їдальні.


ДП «Інфоресурс» розказало «на пальцях», як подати документи на вступ до вишу

11 липня стартує вступна кампанія до вищих навчальних закладів України. Цього року замість того, щоб стояти в черзі до приймальної комісії, усі абітурієнти подаватимуть документи по інтернету. Щоб допомогти вступникам освоїти нову систему електронної подачі заяв, ДП “Інфоресурс” розробило покрокову інструкцію та пояснило, як правильно подати документи в цьому році.


Затверджено нову редакцію реєстраційних документів

Смілянська ОДПІповідомляє, що наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 16.06.2016 року №94 «Про внесення змін до наказу ІДД ДФС» від 17.02.2015 року №15 затверджено нову редакцію наступних реєстраційних форм:


Діти у Тимурівці змагалися в шашки та шахи

7 липня працівники сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації відвідали малечу, яка оздоровлюється в дитячому таборі «Тимурівець». Уже традиційно, протягом кожної зміни в таборі проходять «Малі Тимурівські ігри», організатором яких є сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Так і сьогодні, близько сорока дітей змагалися за перемогу. Звичайно не обійшлося