Річку Тясмин почнуть рятувати

Вже найближчими днями розпочнуть оперативні роботи з порятунку річки Тясмин на Черкащині. Таке рішення прийняли під час наради в обласній адміністрації, що відбулась цього тижня, інформує Черкаська ОДА.


Смілу закликали пришвидшити створення Центру первинної медико-санітарної допомоги

На Черкащині продовжують роботу зі створення Центрів первинної медико-санітарної допомоги. Торік в області було 13 Центрів первинної медико-санітарної допомоги. Цього року створили ще 4.


Смілянський електромеханічний поліпшив якість ремонту електромашин

Із липня ПАТ «НВП« СЕМЗ » для всіх основних типів електричних машин, які ремонтуватиме, буде застосовувати клас ізоляції« Н» без збільшення вартості для клієнта.


Керівник освіти Сміли поділилася досвідом роботи

На базі КНЗ ,,Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників“ проведено засідання колегії управління освіти і науки облдержадміністрації. Досвідом роботи щодо подолання негативних явищ у молодіжному середовищі з колегами поділилася начальник управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради Наталія Незнанова.


Смілянського футболіста номіновано на кращого молодого гравця УПЛ сезону 2015/16

Представники клубів української Прем’єр-ліги визначили Івана Петряка, як одного з трьох найкращих молодих футболістів сезону. Конкуренцію смілянину складуть Віктор Коваленко з донецького “Шахтаря” та Валерій Лучкевич із “Дніпра”.


У селі Куцівка буде відремонтовано дорогу та відновлено вуличне освітлення

Минулого тижня голова райдержадміністрації Андрій Колесник провів виїзний прийом громадян у Куцівці. Сільчан цікавило чимало питань, зокрема жителів Куцівки хвилює стан доріг та їхній ремонт. Голова РДА запевнив, що протягом місяця буде проведено ямковий ремонт.


На станції ім. Т.Шевченка відбулися полігонні та командно-штабні навчання

На станції ім. Т.Шевченка відбулися полігонні та командно-штабні навчання відновних поїздів. Метою проведення такого масштабного заходу стала координація дій під час ліквідації наслідків транспортних подій чотирьох відновних поїздів магістралі станцій Одеса-Товарна, Знам’янка, Миколаїв та Т.Шевченка.