Співпраця з благодійними організаціями – серед пріоритетів соціальних установ Черкащини

Департамент соціального захисту населення Черкаської ОДА вже декілька років плідно співпрацює з різноманітними благодійними організаціями з метою залучення коштів на покращення надання соціальних послуг.


Закриття мовно-спортивного табору “Літо Пригод” у школі №3-колегіумі (відео)

Закриття мовно-спортивного табору “Літо Пригод” у школі №3-колегіумі.


Підтримка сімей ветеранів АТО – один із пріоритетних напрямків роботи для Смілянської РДА

Ніколи не забути звуки вибухів та куль. Громовиця збройного конфлікту постійно зазирає до снів кожного з них, змушуючи знов і знову переживати запеклі бої, подумки закривати грудьми спини побратимів. Здавалось найстрашніше в минулому. Попереду небесна блакить миру та спокою, тепла домівка, рідні серця, що з завмиранням чекали додому свого героя. Саме підтримка сімей ветеранів АТО […]


Зустріч міського голови з лідерами фракцій міської ради (відео)

Відбулася зустріч міського голови з лідерами фракцій міської ради.


Смілянка завоювала два “золота” на всеукраїнській Спартакіаді серед дітей-інвалідів

Анна Коротич у складі збірної Черкаської області стала кращою на дистанції 60 м та у метанні м’яча. Днями, у м.Миколаєві, завершилися фінальні змагання ХХІІІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей-інвалідів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового


Рятувальники проводять профілактичні рейди для запобігання пожежам у місцях збирання та зберігання врожаю

На території країни продовжується зернозбиральна кампанія. Основними причинами виникнення пожеж під час жнивної кампанії є необережне поводження з вогнем, випалювання стерні, порушення правил експлуатації машин та агрегатів.


Смілянська школа-інтернат – під постійною опікою лісівників Черкащини

Лісівники Черкащини є давніми та надійними друзями Смілянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів Черкаської обласної ради. Така дружба триває понад 14 років, і увесь цей час заклад знаходиться під незмінною опікою лісівників.


Робітничі професії – найпопулярніші на ринку праці Черкащини

Від початку року до центрів зайнятості Черкаської області надійшло 20,3 тис. вакансій від роботодавців регіону. Трійку лідерів очолили робітничі професії – 61%, друге місце посіли службовці – 21% і 18% – це вакансії для осіб, які не мають кваліфікації. Серед вакансій, в яких роботодавці зазначили найвищу заробітну плату:


Обережно з вогнем!

У зв’язку з різкою зміною метеорологічної обстановки та відпочинком населення у лісових зонах, підвищується вірогідність виникнення осередків лісових пожеж. Лісові пожежі можуть виникати в спеку та при посухах від ударів блискавки, розбитої або кинутої пляшки, але частіше від необережного поводження з вогнем, спалювання сміття, випалювання сухої трави, що, на жаль, і зараз має місце у […]


Погодні умови на Смілянщині у першій декаді липня та прогноз погоди на тиждень

Упродовж 1-ї декади липня в районі спостерігалася нестійка погода: початок декади відзначився жаркою сухою погодою, надалі відбулося інтенсивне зниження температури до значень близьких до кліматичної норми та періодично спостерігались короткочасні дощі.