Відбулася Відкрита першість Сміли з бадмінтону

21 травня відбулася Відкрита першість м. Сміли з бадмінтону серед юнаків та дівчат 2002-2007 р.р.н. Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» (тренер-викладач Медик Є.П.) здобули: 1 місце – Олексюк Кирил, Остріченко Поліна, Ренчуков Дмитро; 2 місце – Юрченко Віталій, Шевченко Вікторія, Дзюбко Даніл;


У Смілі молодик обікрав гараж пенсіонера

Молодик перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння обікрав гараж пенсіонера. За такі дії йому загрожує до шести років за гратами. До Смілянського відділу поліції звернувся 68-річний місцевий житель з повідомленням про крадіжку. Пенсіонер розповів, що обікрали його гараж.


У Смілі вчили батьківству в радість

25 травня 2016 року, на базі дитячого садочка с. Холоднянське Смілянського району був проведений тренінг для батьків на тему: «Батьківство в радість».


У Березняках провели флешмоб «Вишиваний шлях»

19 травня, до Всеукраїнського Дня вишиванки, в селі Березняки відбувся флешмоб «Вишиваний шлях», за ініціативою працівників закладів культури, спільно з Березняківською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів (директор Валентина Гнатенко).


Сміляни подякували волонтерам за допомогу

Сьогодні наша українська армія потребує не скільки матеріальної, як моральної підтримки. І ми не маємо задаватися питанням «За що воюєм?», адже і так зрозуміло – за єдину, соборну Україну, за волю і незалежність українського народу. Тому кожен солдат і офіцер повинен відчувати підтримку і турботу, розуміння кожного українця, який знаходиться в тилу, під їхнім захистом.


У Балаклеї відзначили випуск Університету третього віку

Днями в селі Балаклея відбувся випуск слухачів Університету ІІІ віку та пленум ветеранів району, який провів голова районної організації ветеранів Сергій Латенко. У порядку денному пленуму було 2 питання. Про підсумки VІІ з’їзду ветеранів України та завдання первинних ветеранських організацій по виконанню його рішень виступив запрошений на Пленум голова


Штормове попередження по Черкаській області на 27 травня

На території Черкаської області залишається грозова та дощова погода, а разом з тим, метеорологи повідомляють про чергове штормове попередження. “У найближчі 2 години з утриманням до кінця доби 27 травня очікуються грози, місцями по області шквал 15-20 м/с та град”, повідомляють у Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.


Смілянський коледж харчових технологій розширює коло працедавців для влаштування випускників

В Смілянському коледжі  харчових технологій вперше відбулася зустріч з директором по персоналу провідного підприємства ТОВ «Глобінський м’ясокомбінат», яка проходила в форматі «Круглого столу». Були запрошені: завідувач відділення інженерної механіки Яровий Леонід Михайлович,  автоматизації і комп’ютерних систем Брацюн Тетяна Петрівна, завідувач навчально-виробничою практикою Сокол Ростислав Михайлович та фахівець з працевлаштування Крупенко Яна Сергіївна.


Смілянські поліцейські затримали зловмисників на місці вчинення правопорушення

В Смілі на залізничній станції поліцейські затримали двох зловмисників, які намагалися обікрасти тренувальний майданчик. За такий промисел чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років, повідомляє СК ГУНП в Черкаській області.


Міська влада та учасники АТО Сміли обговорили нагальні питання та співпрацю

Сьогодні у Смілі проживає близько 300 учасників антитерористичної операції, яка триває на сході нашої країни. З метою виявлення та вирішення проблем з якими сьогодні зіштовхуються учасники бойових дій та їх родини, відбулася зустріч представників виконавчого комітету