У Смілянському ЦППРК провели місячник охорони праці

Відповідно до наказу директора в ДНЗ “Смілянський ЦППРК” в період з 01 по 29 квітня 2016 року було проведено місячник охорони праці та безпеки життєдіяльності. В організації і проведені місячника були задіяні усі працівники та учні навчального закладу.


«Якби ми зараз не встали, то наші береги завтра зорали б»

Жителі хутора Вовківка (с.Ротмістрівка) забили на сполох – пасовища, де вони постійно випасають худобу почали розорювати. На фото можна побачити сліди від дискування. Цю роботу, як нам розказали на хуторі, призупинили через те, що земля зараз надто волога. Як пояснив місцевий житель Дмитро Дерев’янко, ці землі – на березі і їх взагалі не дозволяється орати, […]


У Смілу дійшла Холодноярська хода

В Смілу прийшли учасники Холодноярської ходи «Гідність проти свавілля». Активісти з 24 квітня рушили з Холодного Яру до Києва, куди планують потрапити 8 травня.


Програма заходів у Смілі на 1-2 травня

1 травня 10.00 – Святковий захід до світлого дня Пасхи «Світле свято Пасхи» – БК ім. Т. Шевченка любительське об’єднання «Божа любов»


У Смілі вчора зробили “кронування” ще трьом деревам (Фотофакт)


Студент зі Сміли став призером Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

За ініціативи Міністерства освіти і науки України на базі Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету був проведений IV Всеукраїнський конкурс фахової майстерності з професії «Токар» серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. У конкурсі взяли участь студенти 4 курсу спеціальності


Голова районної ради здійснив робочу поїздку в с. Балаклея

28 квітня голова районної ради Грошев В.В. брав участь у черговій сесії Смілянської міської ради. На засіданні ради затверджено звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2016 року, земельні питання тощо.


У Смілянському ЦППРК проходить місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

У ДНЗ «Смілянський ЦППРК» з 01.04.2016 по 30.04.2016 проходить місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». В рамках даного заходу було проведено упорядкування спортивних об’єктів на території навчального закладу, задіяних для занять фізичною культурою і спортом. Проведена робота по забезпеченню умов


Смілянські депутати звернулися до керівників держави про надання субвенції на пільговий проїзд (відео)

На черговій сесії міської ради, яка відбулася 28 квітня, депутати одноголосно підтримали пропозицію Людмили Скороход про звернення до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо фінансування пільгового проїзду окремих категорій громадян.


Учні Смілянського ЦППРК подякували ліквідатору аварії на ЧАЕС

Вже тридцять років ми живемо у післячорнобильській ері, під знаком зловісної зірки, у чорному болі. Саме з такими словами розпочали відкриту виховну годину учні групи № 16 Смілянського ЦППРК з класним керівником Гречаною О.І. Серед ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції був наш майстер виробничого навчання Васюк В.Ю.