У Смілянському коледжі стартувала інтелектуальна гра «Країна гідності»

За ініціативи ради студентського самоврядування та підтримки міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в Смілянському коледжі харчових технологій стартувала сертифікована молодіжною Радою Європи  інтелектуальна гра «Країна гідності». На День української вишиванки проведений І тур цієї гри на тему


Переможець обласного етапу військово-патріотичної гри “Джури” – рій зі Смілянщини

20 – 22 травня 2016 року  на базі  дитячого табору «Дахнівська Січ» у м. Черкаси відбувся обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).


Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області проведе особистий прийом громадян у Смілі

27 травня 2016 року відбудеться особистий прийом громадян заступником начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковником поліції Святченком Віталієм Миколайовичем.


Родини смілян та переселенців з Донеччини разом відзначили День сім’ї

В клубі Малої Яблунівки відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню родини. Сім’я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини.


Синоптики: цього тижня на Черкащині буде тепло, але дощитиме

Після прохолодного періоду 17-20 травня, коли температурний фон був на 4-6° нижче кліматичної норми, у вихідні на Черкащину надійшли теплі повітряні маси із заходу і відчутно потеплішало.


У Смілянському лісгоспі незаконно зрубали столітні дуби

19 травня до лісничого Володимирівського лісництва Смілянського лісгоспу Олександра Кисилічина надійшло повідомлення про те, що в лісі між селами Ротмистрівка та Куцівка Смілянського району місцеві жителі чули роботу бензопили.


Смілянські поліцейські за добу відшукали кривдників пенсіонера

Зловмисники, зловживаючи довірою потерпілого, під приводом відремонтувати зламану бензопилу, заволоділи інструментом та відразу перепродали його. За вчинене їм загрожує до трьох років обмеження волі.


Смілянські спортсмени завоювали в Черкасах призові місця

За програмою спартакіади обласного центру Інваспорт в Черкасах відбулися змагання зі стрільби з пневматичної зброї. Понад десять стрільців представляли Смілянщину. Ярослава Пузань (Сунки), Євгеній Шарлай (Сміла) відповідно посіли перше і друге місця. Дмитро Подгорський (Сміла), Олександр Бондаренко (Миколаївка) розділили друге і третє місця.


Сьогодні Смілу відвідає найбільший та найвідоміший духовий оркестр України

Одночасно на сцену Смілянського міського будинку культури вийдуть понад 60 музикантів. Вони представлять яскраву двогодинну програму «Хіти століття», в якій в оригінальній духовій обробці прозвучать найвідоміші мелодії. Національний академічний духовий оркестр України, створений у далекому 1979 році, і нині лишається єдиним в Україні цивільним духовим оркестром такого рівня і статусу.


Провулок Котовського перейменовано на провулок Дмитра Дібрівного

25-річний боєць батальйону «Айдар» смілянин Дмитро Дібрівний загинув під час виконання бойового завдання від залпу «Граду» в селищі Хрящувате на Луганщині 16 серпня 2014 року.