Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів перефарбували у жовто-синій колір

Український прапор – це символ пшениці в степах під блакитною аркою неба, який уособлює споконвічне прагнення народу до миру, праці, краси та багатства рідної землі.


З Днем Перемоги смілян вітає секретар міської ради Віктор Федоренко (відео)

Секретар Смілянської міської ради Віктор Федоренко вітає смілян з 71-ю річницею Перемоги над нацизмом і з Днем пам’яті та примирення.


Смілянські депутати звернуться до керівників держави з приводу пільгових перевезень

На черговій сесії міської ради, яка відбулася 28 квітня, депутати одноголосно підтримали пропозицію Людмили Скороход про звернення до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо фінансування пільгового проїзду окремих категорій громадян.


Третього, найнебезпечнішого втікача зі Смілянського ІТТ, затримано

Його затримали сьогодні в Городищенському районі, де він переховувався. За фактом втечі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 393 Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба СК ГУНП в Черкаській області.


Маленькі сміляни подякували ветеранам за перемогу

Працівники Центральної дитячої бібліотеки, разом зі своїми найактивнішими читачами, започаткували чудову традицію, кожного року після проведених заходів присвячених Великій Перемозі, діти пишуть листи – подяки на тему: «Дякуємо Вам за Перемогу!».


Податківці повідомляють: слідкувати за звереннями можна через систему “Пульс”

«Пульс»– унікальний сервіс фіскальної служби, що приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання, що виникають в процесі взаємовідносин з органами ДФС, пов’язаних з адмініструванням податків та митних платежів.


Провулок Карла Лібкнехта перейменований на провулок Федосіївський

Історична довідка про перейменований провулок. Олексій Федосіїв – робітник-раціоналізатор Балаклеївської цукроварні графа Бобринського, який вперше, у промислових масштабах, отримав рафінований (білий) цукор.


Учні Смілянського ЦППРК привітали ветеранів війни з нагоди прийдешнього Дня перемоги

6 травня в Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відзначили День пам’яті та примирення і 71 – у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


Погодні умови на Смілянщині у квітні та прогноз на травень

Квітень 2016 року видався п’ятим із найбільш теплих за повоєнний період спостережень (після 1950, 1975, 2000 та 2012 рр.) та із кількістю опадів менше від норми. При цьому погода місяця характеризувалась значною мінливістю. Так, поряд із дуже теплими днями, коли середньодобова температура повітря відповідала «червневим» значенням


Смілянські каратисти вкотре на п’єдесталі

У Смілі в приміщенні школи №5 відбувся Всеукраїнський турнір з шиай кемпо, а також відкритий чемпіонат області з карате ВКФ. Змагалося 96 учасників з 11 команд. Виборювали нагороди команди з Києва та Червонограда (Львівська область), чотири черкаські, три смілянські та команда з Городища.