Графік планових відключень світла у Смілі цього тижня

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами цього тижня: 10.05.16 р. – пров. Макаренка, пров. Шмідта (23-41), вул. В. Гордієнко (111 – 125, 110 -126).


Олексій Скидан: Смілі значно більше ніж 600 років (відео)

Рідновіри Сміли стверджують, що якщо дослідити курган у селищі Холоднянське, то можна знайти докази, що Смілі значно більше, ніж 600 років. Детальніше у відео.


«Рідновіри Черкащини» хочуть у селищі Холоднянське створити заповідну зону (відео)

Напередодні травневих свят у редакцію зателефонували представники громадської організації «Рідновіри Черкащини» і розповіли про те, що вони у селищі Холоднянському хочуть зробити реконструкцію курганів бронзового віку. Вже розпочали окультурювати цю територію і обживати. Однак не знайшли однозначної підтримки у місцевих жителів. Тому


План заходів у Смілі на 12-13 травня

12 травня 13.00 –  звітний концерт дитячих творчих колективів – БК ім. Т. Шевченка


Смілянські гімназисти написали листи-подяки ветеранам

Працівники Центральної дитячої бібліотеки, разом зі своїми найактивнішими читачами, започаткували чудову традицію, кожного року після проведених заходів присвячених Великій Перемозі, діти пишуть листи – подяки на тему: «Дякуємо Вам за Перемогу!».


Відкриття у мікрорайоні радіоприладного заводу не зіпсував навіть дощ (Фото)

У мікрорайоні радіоприладного заводу відбулося відкриття весняно-літнього сезону парку відпочинку. Зелену зону в цьому житловому районі окультурили рік тому і тепер тут також проводять відкриття. Концерт з цієї нагоди приурочили до Днів пам’яті та примирення


У Смілі відзначають День Перемоги у Другій світової війни

Урочистості розпочала хода від міського Будинку Рад. Вона пролягла центральними вулицями міста до Меморіалу Слави, що у міському парку культури та відпочинку.


У Смілянському ЦППРК пройшов І етап конкурсу «Кращий проект бюджету родини»

У Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» пройшов І етап конкурсу «Кращий проект бюджету родини». Учні ІІ курсу разом із викладачем економіки, Поліщук Тетяною Миколаївною,  протягом двох місяців досліджували бюджет своєї родини, визначали основні


У Смілі діти вітали з Днем матері жінок, яких зустрічали на своїй вулиці

Дівчатка, які живуть на вулиці Папаніна, вирішили оригінально привітати перехожих з Днем матері. Вони зробили букетики з весняних квітів і дарували усім жінкам, які проходили їх вулицею. Це був не просто бузок. Дівчатка зробили маленькі квіткові композиції. Бабусі і мами, які збоку спостерігали за своїми дітьми, розповіли, що дівчатка самі придумали таке вітання.


У Смілі створено сьому прийомну сім’ю.

На передсвятковому засіданні виконавчого комітету ухвалено рішення про створення прийомної сім’ї.