Смілянський відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи про тероризм

Тероризм – суспільно небезпечна діяльність, яка полягає в свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства для досягнення своїх цілей. Ваші виважені та рішучі дії з виявлення фактів підготовки до вчинення терористичних актів і своєчасне повідомлення про них правоохоронним органам допоможуть зберегти життя вам, вашим рідним, близьким та іншим людям. Ознаки можливої підготовки до здійснення терористичних актів. Звертайте увагу на:


Смілянська школа №3-колегіум отримала спортивний інвентар за досягнення у змаганнях

Сміла славиться великою кількістю олімпійських чемпіонів, майстрів спорту та кандидатів в майстри спорту. Приклад здорового способу життя подає ішкола №3-колегіум. Про що свідчать численні спортивні досягнення колегіуму, перемоги на змаганнях міжнародного, всеукраїнського, обласного, міського, районного рівнів.


Названо переможців краєзнавчої вікторини “Сміла – Пам’ять смутку і радості”

В Смілянському краєзнавчому музеї підведено підсумки і визначено переможців загальноміської вікторини «Сміла» – «Пам’ять смутку і радості», яка проводилась для учнів шкіл міста та району. Вікторина присвячена 71-й річниці Перемоги в Другій світовій війні.


Смілянській молоді підвищили обізнаність з питань безпеки дорожнього руху

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів.


Смілянські гімназисти – переможці Всеукраїнського фестивалю буктрейлерів

У Всеукраїнському фестивалі буктрейлерів “Book Fashion” гімназія виборола ІІІ призове місце у спецномінації “Трейлер до дитячої книги”. Це ігровий відеоролик, відзнятий учнями на сюжет «Тореадорів з Васюківки». Координатори Ірина Іванівна Гичка та Микола Володимирович Танцюра.


У Смілянському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся випуск у школі “Ділових малюків”

Відбувся випуск у школі раннього розвитку «Ділові малюки» (керівник Заріна Семененко), що діє при Будинку дитячої та юнацької творчості.


Підведено підсумки Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник – 2016»

Вже 5 років поспіль Смілянський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15» є активним учасником Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник». Координатором гри у закладі є вчитель української мови та літератури Віра Петрівна Діхтяр, яка