Управління соціального захисту населення про субсидії на тверде паливо та скраплений газ

Управління соціального захисту населення Смілянської райдержадміністрації доводить до відома жителів району, які мають право на пільги відповідно до Законів України та прийняли рішення оформити житлову субсидію для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу:


Смілянин Олександр Скороход: «Перед українською наукою стоїть завдання залучати кошти бізнесу»

Він цікавиться передачею сигналів у клітині, дослідженням онкозахворювань і пошуком ефективних стратегій терапії. Але в останні роки більше займається організаційною діяльністю, оскільки очолив Раду молодих вчених Національної Академії Наук України. Олександр Скороход – кандидат біологічних наук, науковий співробітник відділу сигнальних систем клітини Інституту молекулярної біології та генетики – зараз


Запланований прийом громадян в Смілі переноситься

Особистого прийому громадян заступником начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковником поліції Святченком Віталієм Миколайовичем, запланованого на 27 травня, не буде. В зв’язку з змінами в робочому графіку прийом громадян в Смілі переноситься. Нова дата прийому буде оголошена додатково, повідомляє СК ГУНП в Черкаській області.


Смілянські легкоатлети привезли з чемпіонату області 5 призових місць

Нещодавно м. Черкаси відбувся Відкритий чемпіонат Черкаської області з легкої атлетики та Чемпіонат Черкаської області серед юнаків ( 1999-2000, 2001 р.н. та молодші) на призи «Кращого тренера Черкащини».


Із сесії Смілянської міської ради

26 травня відбулася позачергова  18 сесія Смілянської міської ради сьомого скликання. Основні питання, які розглянуто на засіданні стосувалися внесення змін до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2016 рік», виділення коштів на матеріальну допомогу, доповнення загального переліку об’єктів комунальної власності м. Сміла, що можуть бути передані в оренду в 2016 році, повідомляє сайт Смілянської міської ради.


Синоптики: до кінця доби в Черкаській області очікуються грози

“У найближчу годину з утриманням до кінця доби 26 травня на території Черкаської області та Черкас очікуються грози”, повідомляють синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології.


Смілянська податкова про здачу майна ОСББ в оренду

Смілянська ОДПІ нагадує, що основна діяльність ОСББ полягає у здійсненні функцій, що забезпечують реалізацію прав співвласників на володіння та користування спільним майном співвласників, належне утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території, сприяння співвласникам в отриманні житлово-комунальних та інших послуг належної якості за обґрунтованими цінами


Впорядковуватиме сміттєзвалище в Смілі ТОВ «ПМ-Арсенал»

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Черкаської ОДА акцептував пропозицію ТОВ «ПМ-Арсенал» на проведення капітальних робіт з впорядкування сміттєзвалища в місті Сміла.


Сміляни – серед кращих студентських команд в Україні з радіоелектроніки

Смілянський промислово-економічний коледж нещодавно поповнив скарбничку своїх досягнень новим призовим місцем загальнодержавного ґатунку. Студенти третього курсу посіли третє загальнокомандне місце на 6-й Всеукраїнській олімпіаді з радіоелектроніки.


Смілянський коледж харчових технологій назвав переможців “Дня здоров’я”

Традцією Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ стало навесні проводити спортивне свято «День здоров’я» для студентів 1-2 курсів та викладачів. Проводилось свято 24 травня в парковій зоні спортивного комплексу «Авангард». Комісією фізичного виховання та Захисту Вітчизни спільно із студпрофкомом були підготовлені і проведені цікаві конкурси та змагання, які нікого не залишили байдужими.