У Малосмілянській школі відбувся День вишиванки

19 травня в Малосмілянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. В акції взяли участь не лише учні, а й усі вчителі та персонал школи. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики, українські народні ігри та


Смілянським відділом поліції розшукується злочинець

Смілянським відділом поліції ГУНП в Черкаській області за скоєння злочину, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України, розшукується гр. Фрічко Артем Миколайович, 25.09.1988 р.н., уродженець м.Брянка Луганської області. Будь-яку інформацію просимо повідомити на нашу адресу або за телефонами: (код 8-04733) 4-10-72, 093-747-47-15.


До Дня вишиванки та Дня Європи в Україні в центрі міста відбувся один з наймасовіших у місті флешмобів

19 травня у Смілі відзначили одразу два свята – День вишиванки та День Європи в Україні, які цьогоріч вирішили об’єднати.


Смілянські працівники Червоного Хреста вчили дітлахів надавати першу допомогу

Вміння надавати першу допомогу може стати в нагоді кожному з нас у багатьох ситуаціях. Це надання допомоги вдома своїм близьким та знайомим або випадковим перехожим, яким стало зле, при травмах під час активного відпочинку або в ситуації стихійного лиха. Від своєчасного і правильного надання першої допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, але інколи і […]


У Смілі вулиця Красіна перейменована на вулицю Броніслава Козловського

Історична довідка про постать. Видатний хірург Броніслав Станіславович Козловський (1854-1919) працював у містечку Сміла Київської губернії. Мав дуже широкий діапазон хірургічної діяльності.


У Смілі пройшли обласні змагання “Козацький гарт”

На стадіоні “Юність” сьогодні відбувся обласні спортивні змагання “Козацький гарт”. Його ініціатори – обласний Комітет з фізичного виховання та спорту. У змаганнях взяли участь команди із Умані, Смілянського району та Сміли.


У Смілі визначили найспортивнішу сім’ю

У Смілі пройшов міський етап змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Так як минулого року кращою спортивною командою стала сім’я зі школи №10, то і змагання проводили тут.


У Смілі відзначили досить високий рівень підготовки з питань цивільного захисту

В середині травня за участю викладачів навчально-методичного центру цивільного захисту і безпеки життєдіяльності Черкаської області проводилося функціональне навчання керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста.


У Смілі святкують День вишиванки

Сьогодні  Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відзначає День вишиванки. Одягнувши вишиванку, педагогічні працівники та учні зробили акцент на важливості елементів української культури та історії українського народу.


В Смілі правоохоронці виявили труп 45-річного місцевого жителя

В ході проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліцейські встановили особу причетну до вбивства чоловіка. Ним виявився місцевий 75-річний пенсіонер. Як з’ясувалося чоловіки сиділи разом в гаражі потерпілого та розпивали спиртні напої. Потім під впливом алкоголю між ними виник конфлікт. Пенсіонер