Сміляни зможуть скористатися додатковими літніми поїздами

На літній період перевезення пасажирів на Одеській залізниці забезпечуватимуть 14 пар цілорічних поїздів та 5 пар сезонних. З початку червня до середини вересня щоденно курсуватимуть поїзди №210/209 Миколаїв – Київ, №228/227 Одеса-Львів,


У Смілі грали в “народних депутатів” та складали план розвитку “Країни гідності”

Представники Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із коледжем харчових технологій НУХТ долучилися до навчальної гри від Ради Європи «Країна гідності». Мета


У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відзначили День Європи в Україні

В Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбулися заходи присвячені  Дню Європи в Україні.


На Смілянщині 6 категорій пільговиків можуть і далі їздити безкоштовно

У районі пільговиків продовжуватимуть возити безкоштовно. Районним управлінням соціального захисту населення підписано договора на пільгове перевезення громадян в автобусах приміського сполучення на  18 маршрутах.


Смілянські діти взялися за бадмінтон

На базі школи №7 відбулася першість міста з бадмінтону, приурочені Дню Європи в Україні. Так як змагання проходили у статусі відкритого турніру, то тут мали змогу взяти участь діти віком від 9 до 14 років незалежно, займаються вони у секції чи ні. Турніри – весінний та осінній у Смілі проводяться вже протягом 4 років.