Смілянський коледж харчових технологій розширює коло працедавців для влаштування випускників

В Смілянському коледжі  харчових технологій вперше відбулася зустріч з директором по персоналу провідного підприємства ТОВ «Глобінський м’ясокомбінат», яка проходила в форматі «Круглого столу». Були запрошені: завідувач відділення інженерної механіки Яровий Леонід Михайлович,  автоматизації і комп’ютерних систем Брацюн Тетяна Петрівна, завідувач навчально-виробничою практикою Сокол Ростислав Михайлович та фахівець з працевлаштування Крупенко Яна Сергіївна.

Основними питаннями обговорення стало  працевлаштування студентів-випускників на підприємстві та  можливості проходження практики студентами 3-4-х курсів.

Під час зустрічі відбувався конструктивний діалог з представником компанії, де розкривалися питання перспектив роботи студентів на підприємстві, можливості кар’єрного зросту, умови роботи. Крім того  директором з персоналу було презентовано вакансії, які пропонує підприємство, адже саме з метою поповнення кадрового штату молодими спеціалістами приїхала директор підприємства Оксана Рогова.

За матеріалами сайту Смілянського коледжу харчових технологій

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.