Смілянський ліцей – у проекті “Ми можемо більше…”

У 2016 р. стартує проект «Ми можемо більше! Сприяння громадянській партиципації молоді в Україні, Росії і Грузії», який виник з метою підвищення громадянської активності дітей і молоді, яким менше 18 років (М18), формування демократичної культури молодого покоління в Україні. Наш ліцей не залишився осторонь і планує тісно співпрацювати із координаторами


У Смілі внаслідок вибуху снаряду тяжко поранено 36-річного місцевого жителя

Снаряд часів Другої світової війни потерпілий знайшов у лісовому масиві та приніс додому. Під час спроби його розібрати снаряд вибухнув.


В Смілі впродовж дня сталося дві ДТП. Постраждало двоє людей

13 травня в Смілі о 00:13 годині водій скутера «Ямаха», не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та допустив падіння зі скутера. Внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Потерпілий госпіталізований до Смілянської центральної районної лікарні.


У Смілянському районі розпочалася підготовка до оздоровлення дітей під час літніх канікул

З метою забезпечення повноцінного відпочинку та оздоровлення школярів у таборах з денним перебуванням дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, організації якісного медичного обслуговування і харчування дітей під час літніх канікул 2016 року 12 травня відбулася нарада-навчання працівників таборів, які функціонуватимуть на базі загальноосвітніх шкіл району.


Батьки смілянської малечі відремонтували у дитсадку спортмайданчики

Щоб поліпшити умови для систематичних занять фізичною культурою і проведення оздоровчих заходів, у ДНЗ №23 «Чипполіно» протягом квітня провели Місячник упорядкування спортивних споруд і майданчика.


У Тернівській школі пройшов День цивільного захисту

12 травня  2016 року в Тернівській ЗОШ I – III ступенів пройшов День цивільного захисту. Метою Дня ЦЗ є практичне відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок з безпеки життєдіяльності, основ здоров’я та ЦЗ, а також досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-начальницького та


Синоптики повідомили про кількість опадів на Смілянщині у другій декаді травня 2016р.

Якщо перша декада травня на Смілянщині в поточному році характеризувалася помірно теплою погодою, з кількістю опадів близькою до норми, то друга декада травня видалася дуже вологою. Впродовж періоду 11-15 травня опади у вигляді дощів різної інтенсивності – від помірних до сильних – спостерігалися щоденно.


У Балаклеї виявили протипіхотну міну

15 травня у селі Балаклея, що на Смілянщині під час посадки на присадибній ділянці винограду господар натрапив на старий боєприпас, повідомляє Управління ДСНС України у Черкаській області.


План заходів у Смілі на 17-21 травня

17 травня 12.00 – Свято національних традицій «Сонячно душі від вишиванки» – Спеціалізована бібліотека Філія для дітей ім.Т.Шевченка 14.00 – Вечір відпочинку «На хвилі пісні» у хорі ветеранів «Гвоздика» – БК ім.Т. Шевченка


Смілянська ОДПІ щодо звітності з податку на прибуток за І квартал 2016 року

Починаючи зі звітних кварталів 2016 року декларацію з податку на прибуток підприємств щоквартально повинні подавати платники податку на прибуток підприємств з доходом за минулий 2015 рік понад 20 млн. грн. Також за підсумками першого кварталу 2016 року слід відзвітувати підприємствам, які з другого кварталу