Обережно, ботулізм!

Триває період домашнього консервування, яке приваблює доступністю, можливістю приготувати продукти за власним смаком, зберегти і використати дари садів та городів, зберегти м’ясо вирощених тварин та птиці, рибу любительського улову, зібрані гриби та лісові ягоди.


Акцизний податок та роздрібна торгівля тютюновими виробами

Смілянська ОДПІ повідомляє, що відповідно до пп. 14.1.106 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України максимальні роздрібні ціни – ціни, встановлені на підакцизні товари (продукцію) з урахуванням усіх видів податків (зборів).


Сьогодні народний депутат Сергій Рудик зустрівся з міністром охорони здоров’я Олександром Квіташвілі

Сьогодні у Верховній Раді України відбулася зустріч народного депутата від Черкащини Сергія Рудика з Міністром охорони здоров’я України Олександром Квіташвілі, на якій було продовжено обговорення питання, з яким сміляни на чолі із секретарем Смілянської міської ради Ярославом Березанем зверталися до міністра, а саме – вирішення проблеми, яка склалася в медичній галузі міста


Запрошуємо на День відкритих дверей

В управлінні Пенсійного фонду України в м. Смілі та Смілянському районі Черкаської області 21 травня з 10.00 до 12.00 буде проведено День відкритих дверей для студентів та молоді. Запрошуємо бажаючих.


«Планета у нас лише одна»

У нашій школі підготовча робота до олімпіад і конкурсів проводиться з учнями не лише під час уроків, а й під час виховних годин, у позакласній роботі.


ВЗЯЛИ НА КОНТРОЛЬ ЯМИ НА ДОРОГАХ ТА РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ МІСТА

У вівторок чергову прес-конференцію для місцевих ЗМІ провів секретар міської ради Ярослав Березань: – За минулі 12 днів травня всі сили комунальних служб міста були кинуті на підготовку першотравневих свят, 8-9 травня, поминальних днів. Вважаю, що провели їх на нормальному рівні, скарг немає. За ці дні зробили інвентаризацію більшості ям на дорогах міста, щоб спланувати […]


Все починається з мами

Нещодавно в 6-А класі відбулося родинне свято «Все починається з мами», присвячене Дню матері. Шестикласники запросили на цей захід своїх мам, а також рідних і близьких людей, щоб висловити почуття вдячності та любові до найдорожчої людини – мами.


Шановні сміляни!

Презентація книги “Пам’ять смутку і радості. Сміляни в Другій світовій війні” переноситься. Про час її проведення ми обов’язково повідомимо.


Копійка на… щастя

У Ташлику на стіні батьківської хати Наталії Санжарівської можна побачити… копійку, яку було приклеєно понад 40 років тому.


Андрій Шовкун: «Я людина справи, мало говорю, а багато роблю, тому намагаюся робити так, щоб люди побачили наочно зміни, які відбуваються»

Нещодавно відбулася прес-конференція першого заступника міського голови Андрія Шовкуна з журналістами місцевих ЗМІ. – Андрію Григоровичу, Ви вже ознайомилися зі станом справ у місті і як оцінюєте його на сьогодні? – На сьогодні стан справ у місті незадовільний. Місто залишилося без керівництва старого, і всі справи було розпочато, але не завершено.