Дорогі юні друзі! Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя.


27 травня смілянської Державної пожежно-рятувальної частини № 12 завітали вихованці загальноосвітньої школи № 5. Рятувальники розповіли дітлахам, як діяти зібрано та рішуче, щоб не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Вогнеборці пояснили, яких заходів пожежної безпеки слід неухильно дотримуватись, як запобігти виникненню пожеж та що стає найпоширенішими причинами їх виникнення.


Через необережне поводження з вогнем загорівся житловий будинок

28 травня на лінію екстреного виклику «101» з м. Сміли надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків (розміром 5х6 м). Сповістили рятувальників про загорання стурбовані сусіди о 06:10. Внаслідок пожежі знищено покрівлю на площі 21 м.кв. Збиток склав 1000 грн. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.