Аналіз інфекційної захворюваності в області, м.Сміла за 4 місяці 2015 року

Всього зареєстровано 90737 випадків інфекційних захворювань, інтенсивний показник на 100 тис. становив 7222,4, що нижче на 3,0% порівняно з аналогічним періодом минулого року.


До відома депутатів міської ради та жителів міста

29 травня скликається 68 чергова сесія міської ради шостого скликання. На розгляд сесії виносяться питання:


У Смілі буде перекрито проїзд транспорту по вулиці Бобринська (Тельмана)

Шановні сміляни! Повідомляємо вас, що з 26 травня буде перекрито проїзд транспорту по вулиці Бобринська (Тельмана) у зв`язку з реконструкцією вулиці.


Вшанували пам’ять репресованих

Щороку у третю неділю травня, починаючи з 2007 року в Україні, відзначають День пам’яті жертв політичних репресій. З цієї нагоди 17 травня представники міської влади, громадських організацій поклали квіти до пам’ятного знаку священнослужителям всіх конфесій, які загинули внаслідок репресій комуністичного тоталітарного режиму


Смілянські веслувальники – двічі призери

На річці Тясмин поблизу стадіону «Юність» веслувальники виборювали  приз срібного призера Олімпійських ігор, смілянина Олександра Мотузенка. Ці змагання стали вже традиційними і проводяться п’ятий рік поспіль. Цього разу відбулися за підтримки Смілянської міської ради, управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, обласної Федерації веслування на байдарках і каное та за сприяння відділення національного […]


Залізничники готуються до відкриття дитячих таборів

Служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці завершує підготовчі роботи у відомчих оздоровчих закладах, повідомляє прес-служба Укрзалізниці. Працівники Шевченківського будівельно-монтажного експлуатаційного управління готують до прийому відпочивальників «Гайдарівець» (с.Чапаївка, Черкаська обл.)