На підривному майданчику знищено два снаряди

Вчора неподалік с. Мельниківка на Смілянщині у полі працівники місцевого товариства проводили сільськогосподарські роботи. Під час чергового розвороту сіялки на кінці поля тракторист зачепив дерево і з під кореня появився предмет схожий на артилерійський снаряд.


Зі станції імені Тараса Шевченка 9 Травня вирушає безплатний ретро-потяг

Як інформує Асоціація Збереження Історії Залізниць України, 9 травня жителі Черкащини зможуть покататися на ретро-потязі Су251-86.


Ремонтували дорогу Сміла-Сунки-Плескачівка

5 травня дорожники Черкащини ліквідували 211 м² ямковості на автошляхах області.


Затримали автомобіль

Вчора, згідно інформації системи «Рубіж», на стаціонарному посту «Золотоноша», затриманий автомобіль «Шкода» під керуванням 31-річного жителя с. Балаклея,


Хор ветеранів війни та праці виховує дітей піснями

У малій залі міського будинку культури аматорський хор ветеранів війни на праці МБК під керівництвом заслуженого працівника культури України Діни Осадчої протягом травневих свят влаштовує для школярів пісенні концерти. В навчальних закладах проводяться заходи, спрямовані на виховання молоді патріотиці та шануванню ветеранів війни.


ЧЕРКАСЬКІ ЧИНОВНИКИ НЕ БАЧАТЬ РІЗНИЦІ МІЖ МОЖЛИВІСТЮ КОРУПЦІЙНИХ ДІЙ І КОРУПЦІЄЮ

Близько двох тижнів Україна живе з новим антикорупційним законодавством.  Новий закон суттєво відрізняється від старого тим, що усунено один із головних недоліків: відсутність органу, який безпосередньо несе відповідальність за боротьбу із корупцією.


У ДЮСШ «Старт» немає канікул

Смілянська районна дитяча спортивна школа «Старт» – наймолодша в області. Її директору Михайлу Лагунову та тренерам довелося добряче засукати рукава, щоб довести до кондиції приміщення, збудоване в приміському селі ще графом Бобринським. Зате нині воно магнітом притягує дітей. Одні уподобають легку атлетику, інші – футбол або вільну боротьбу. На сьогодні у ДЮСШ займається понад 200 […]


ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СМІЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ

8 травня 2015 року відбудеться особистий прийом громадян заступником начальника Управління полковником міліції Святченком Віталієм Миколайовичем. Про це повідомляється на сайті УМВС України в Черкаській області. Згідно запланованого графіку, прийом громадян відбудеться у Смілі з 14.00 до 16.00 години в приміщенні Смілянського міськвідділу міліції за адресою: м. Сміла, вул. Перемоги, 13.